Dit zijn de leukste series allertijden voor vrouwen met een goede stijl

Niks is leuker dan een goede dosis kleding inspiratie opdoen tijdens een avondje serie bingewatchen. Gelukkig is er genoeg keuze voor leuke vrouwenseries. In deze blog helpen we je een handje met een keuze maken, door deze top drie series uit te lichten, waar je je ogen kan uitkijken als het op kleding aankomt.

Het klassieke Bridgeton verhaal

De eerste serie die helemaal geweldig is als het gaat om kleding is Bridgeton. Zo is er natuurlijk genoeg keuze met de vele streamingdiensten zoals Canal+. Toch is Bridgeton een echte aanrader omdat de meest prachtige jurken en haarstijlen voorbij komen bij de serie. Zo speelt Bridgeton zich af in Engeland, rond de jaren 1800. In deze tijd zijn er vele gala’s en prachtige landhuizen waarin de vrouwen wonen. Daarom zie je dus hele mooie outfits, en de verhaallijnen zijn ook nog eens erg leuk. De (verborgen) romantiek spat er vanaf bij de serie Bridgeton en het is gegarandeerd dat je de drie seizoenen zo hebt verslonden. Het is ook mogelijk om Charlotte te kijken. Dit is een spin-off van Bridgeton.

Duik in het leven van moeder en dochter Ginny & Georgia

Een andere tip om te kijken is de leuke serie Ginny & Georgia. Deze serie kun je lekker makkelijk wegkijken dus perfect na een lange dag werk of school. Ginny & Georgia gaat over moeder Georgia die samen met haar dochter Ginny van alles meemaakt. De knappe blondine Georgia ziet er altijd tiptop uit in mooie outfits en jurkjes. Dit trekt veel aandacht van mannen en dat vind dochter Ginny dan weer wat vermoeiender. Een grappige en hartverwarmende serie over de band van moeder en dochter.

Het romantische Emily in Paris

De serie die absoluut niet kan ontbreken in dit rijtje is Emily in Paris. Zo gaat de Amerikaanse Emily bij een marketingbureau werken in Parijs en dat betekent heel veel fashion. Zo draagt Emily zelf elke dag hele geweldige outfits, die altijd erg extravagant zijn gecombineerd met haar haren en make-up. Ook gaat Emily voor haar werk naar luxe events en fashionshows en haar Parijse vrienden stelen altijd de show in hun fashion-outfits.

Geef een reactie