Diverse soorten kerstpakketten om uit te kiezen

Als u kijkt naar de groeiende trend in de kerstpakkettenmarkt, is het aantal aanbieders gestaag toegenomen. Een breed scala aan kerstpakketten is bij hen te vinden, verspreid over heel Nederland. Maar welk kerstpakket is ideaal voor u en uw team? Laten we de veelheid aan opties verkennen.

Soorten kerstpakketten

Het aanbod van kerstpakketten varieert enorm, biedt zowel grote als kleine opties, en behoudt een breed prijsverschil. Milieuvriendelijke tot luxe tot premium kerstpakketten, kan men alles vinden bij de aanbieders, zoals Company of Gifts.

De aanpak van kerstpakketten is in de loop der jaren geëvolueerd, en biedt nu een veelvoud aan keuzes.

Traditioneel kerstpakket
Bij het denken aan een traditioneel kerstpakket, wordt meestal een grote doos vol met traktaties en kerst voedsel artikelen voorgesteld. Tegenwoordig zijn deze pakketten echter uitgebreid met meer dan alleen voeding. Elk pakket biedt meestal een hoofdartikel aan, zoals koffers, badjassen, parfums of elektronische items, die de aandacht trekken. De kostprijs van deze pakketten is rechtstreeks afhankelijk van hun exclusiviteit.

Keuzepakket
Dit is een langere trend in kerstpakketten. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om een geschenk te kiezen dat ze echt willen. De werkgevers kunnen het budget vaststellen, en vervolgens krijgen de medewerkers giftboxen met een geschenkkaart en een kerstgroet, waarmee ze kunnen inloggen op een gepersonaliseerde webshop om te kiezen wat ze graag willen hebben.

Voordeel van een keuzepakket is dat er een maximum kunt geven aan de giftcard. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat van tevoren bedachte kosten worden overschreden. Daarnaast heeft u zelf geen opslagruimte nodig om de kerstpakketten te stallen voor een kleine periode. Het is namelijk handig om de kerstpakketten op tijd te laten bezorgen, wegens de kerstdrukte. Mocht u gebruik maken van een keuzepakket, dan heeft u hier geen last van.

Maatwerk Kerstpakket

Voor bedrijven die hun kerstpakketten willen personaliseren, zijn er op maat gemaakte kerstpakketten beschikbaar. Met deze optie kunt u wijzigingen aanbrengen in de gekozen pakketten of zelfs een volledig eigen pakket samenstellen. Het enige dat nodig is, is het op tijd doorgeven van uw bestelling en uw wensen in detail beschrijven. Dit bevordert de creatie van een uniek kerstpakket.
De perfecte kerstpakketten vinden
Beloon uw medewerkers voor hun harde werk door hen het perfecte kerstpakket te geven – iets dat hen tevreden en gemotiveerd zal houden. Onthoud, een bedrijf dat tevreden medewerkers heeft, is altijd succesvol. Met Company of Gifts kunt u het ideale kerstpakket vinden dat bij elke werknemer past.

 

Geef een reactie