Het leven van de moderne man

Het leven van de moderne man

Als moderne man wordt er veel van je verwacht. Maar jijzelf wilt ook het meeste uit je leven halen. Zowel qua werk als privé. Je vindt het belangrijk om een leuke baan te hebben waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Maar ditzelfde wil je ook bereiken met die hobby waar je zo gepassioneerd mee bezig bent. Je wilt goed voor de dag komen en ook nog eens op de hoogte blijven van de laatste mode en andere trends.

De nieuwe standaard

En dus zie je soms door de bomen het bos niet meer. Helemaal niet zo gek eigenlijk, als je stilstaan bij de snelle ontwikkelingen. Kun je je de term ‘metroman’ nog herinneren? Een begrip dat twee decennia geleden ineens werd gebruikt. David Beckham was het boegbeeld van de metromannen. Mannen die niet traditioneel ingesteld zijn, maar ook interesse hebben voor onderwerpen als mode en lichaamsverzorging. Maar inmiddels is dit anno 2018 de standaard geworden voor de man.

Online adviezen

En als man zijnde weet jij ook als de beste dat het niet altijd makkelijk is om advies te vragen. Neem een heel simpel voorbeeld. De gemiddelde man zou al liever drie keer verkeerd rijden dan dat hij een voorbijganger de weg vraagt. Laat staan als het je privéleven betreft. Een aantal jaar geleden werd het ‘handboek voor de moderne man’ al uitgebracht. Maar gelukkig bestaan er ook enkele websites die jou van duidelijke en overzichtelijke informatie voorzien.

Tips over de meest uiteenlopende onderwerpen

Mannentips is daar een goed voorbeeld van. Op deze website kun je terecht voor de meest uiteenlopende mannenzaken. Of het nu gaat om sport, mode of design, op deze website ben je aan het juiste adres. Deze en andere informatie vind je ook op Mannencenter. De blogs op deze website zijn zeer uiteenlopend en variëren van gadgets en stoere hobby’s tot tips voor de optimale vakantie. Genoeg om je een eindje op weg te helpen!

Geef een reactie