Interieuradvies Drenthe voor een interieur waar je jarenlang plezier van hebt

Interieuradvies Drenthe zorgt, in samenwerking met jou én je gezin, voor een interieur waar je jarenlang plezier van hebt. Een vrijblijvend eerste woonadvies begint met het inventariseren van jou of jullie wensen. Dat wordt gedaan aan de hand van:

  •       De plattegrond van de ruimte of ruimtes waar voor je advies wilt hebben
  •       Foto’s van deze ruimtes
  •       Foto’s van de huidige inrichting
  •       Plaatjes of foto’s van de dingen die je mooi vindt of die je al hebt gekocht.

De plattegrond is belangrijk om te kunnen bepalen waar de meubels kunnen staan en hoe groot deze mogen zijn. Door foto’s te maken van de ruimte zorg je voor een soort van 3D effect zodat de adviseur een beter idee heeft van de ruimte. Heb je al meubels of accessoires maak dan goede kleurenfoto’s of neem een stukje stof mee.

Interieuradvies Drenthe kan twee totaal verschillende stijlen tot één mooi geheel maken

Er is bijna geen stel of gezin te vinden die het qua woonstijl geheel eens is. Waar de een gaat voor comfort zoekt de ander juist naar stijl. Gaat de een voor zachte stoffen en lichte kleuren dan wil de ander juist donker en stoer. Interieuradvies Drenthe kan van twee totaal verschillende stijlen toch één geheel maken zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Ga zelf eens kijken in woonwinkels of kijk op internet naar woonstijlen die jij mooi vindt. Maak foto’s en breng deze mee. Een van de medewerkers van Interieur Drenthe gaat samen met jullie aan de gang. Zo wordt aan de hand van alle woonwensen die jullie hebben en de gegevens die je hebt meegebracht eerst een schets gemaakt. Wanneer de mogelijkheden van interieuradvies Drenthe past bij wat jullie verwachten kan een vervolgafspraak worden gemaakt.

Hoe kun je jouw woonsmaak combineren met die van je partner

Wanneer je weet dat jouw woonsmaak totaal niet overeenkomt met die van je partner kun je eerst samen van alles proberen om dan alsnog tot de conclusie te komen dat dit toch niet is wat je wilt. Het is een stuk relaxter én goedkoper om direct naar een goede interieuradviseur te gaan. Dus wanneer jouw woonsmaak totaal niet overeenkomt met die van je partner kun je interieuradvies Drenthe vragen om jullie te helpen. Zij kunnen goed combineren tussen woonstijlen en zo rust brengen in jouw huis én in jullie relatie. De uitdaging die een interieuradviseur met jullie aangaat wordt wel gevoed door jullie eigen ideeën en wensen. Omdat de interieuradviseur onafhankelijk is en goed weet welke combinaties mogelijk zijn kan hij of zij jullie woonwensen waarmaken op een manier waar je samen nooit aan gedacht zou hebben.

Laat ook een 3D voorstelling maken van jullie (nieuwe) interieur

Wanneer je toe bent aan nieuwe meubels, bijvoorbeeld een nieuwe bank, stoelen of een eettafel dan kun je je bij de aankoop hiervan niet voorstellen hoe deze staan of staat in jullie interieur. Interieuradvies Drenthe kan door middel van 3D beelden jullie nieuw te kopen meubels invoegen in jullie woon- of slaapkamer. Deze beelden kunnen worden getoond op grote advies schermen. Hierdoor krijg je een uitstekend idee hoe deze meubels staan in jullie interieur waardoor miskoop voorkomen kan worden.

Geef een reactie