Maak je maaltijden met leuke hebbedingen

Hebbedingen of gadgets voor in de keuken, zijn meestal wat kleine elektronische apparaten met veelal een mooi of grappig uiterlijk of een bijzonder innovatieve werking. Deze handige keukenaccessoires zijn altijd een goede en nuttige investering. Want iedereen eet tenslotte!

Het is zonder meer altijd een stuk praktischer als jij de juiste tools in huis hebt om jouw maaltijden zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken! Hieronder vind je daarom een klein overzicht van de handigste gadgets om jouw maaltijden op te fleuren.

Een unieke omelet maker

Wil jij graag snel ontbijten of lunchen, maar heb je genoeg van telkens muesli en sandwiches te eten? Een siliconen omelet maker voor gebruik in de magnetron, belooft jou dan in slechts 2 minuten een perfect gebakken omelet!

De handige USB kopjeswarmer

Als jij opmerkt dat jouw warme dranken wel zeer snel koud worden terwijl je bijvoorbeeld aan het werk bent. Dan is een USB drankenwarmer echt iets voor jou! Sluit deze handige gadget gewoon op een USB poort of oplader aan en geniet vervolgens van drankjes die niet koud worden.

Een behulpzame draagbare fruitpers

Ja, het is echt waar! Met een draagbare sapcentrifuge maak je zelfs als jij op pad bent de lekkerste smoothies en vruchtensappen. Sluit het gewoon op een USB voeding aan. En je zult vervolgens al binnen een halve minuut van een overheerlijk vers sapje genieten!

De ultra handige en onmisbare shakebeker

Een shakebeker is een fantastische manier om al je sport en smoothie drankjes uit te drinken. Het maakt daarbij niet uit of je nu thuis of onderweg bent. Het is bijvoorbeeld ideaal om je ontbijt smoothie mee naar je werk te nemen. Zo’n shakebeker van pinkcube.nl is niet alleen bijzonder duurzaam, maar is ook gemakkelijk schoon te maken. En kan daarnaast simpel als een bewaarfles dienst doen. Voor als je restjes hebt om in de koelkast te bewaren.

Een portabel mini koffiezetapparaat

Met een op batterijen werkende one-touch druppel koffiemachine maak je vlot je eigen bakkie koffie. Druk gewoon op de aan/uit schakelaar om het in werking te zetten. En terwijl jij dan fijn andere dingen doet, stopt deze gadget volautomatisch na het brouwen. Schenk daarna een kopje in en geniet!

Een behulpzame elektrische melkopschuimer

Het gebruik van een elektrische melkopschuimer kan de ideale manier zijn om de lekkerste cappuccino, cafe latte of warme chocolademelk klaar te maken. De werking van zo’n gadget is fantastisch te noemen.  Je maakt er immers simpel, als een professionele barista, overheerlijk amandel-, magere of volle melk schuim mee. Het is dan ook een hulpmiddel die vooral tijdens de koude maanden sterk aanbevolen wordt!

De vlotte airfryer

Een Airfryer is een zeer veelzijdig apparaat die weinig tot geen olie gebruikt. En die tot 70% sneller dan traditionele kookmethodes voedsel kan bereiden. Om zo op een gezondere manier een vergelijkbare textuur als bij het frituren te krijgen. Het kan bovendien niet alleen een zeer snelle en inventieve manier zijn om enkel vlees en aardappelen te bakken. Maar ook andere voedzame voedingsmiddelen zoals broccoli, tofu of eieren!

Als laatste willen we jou graag vertellen dat al deze handige bovenstaande producten voor in jouw huis je leven een stuk makkelijker maken. Ze zijn bovendien een geweldig cadeau voor een housewarming of een perfect relatiegeschenk, gift voor de feestdagen en presentje voor een verjaardag!

 

Geef een reactie