wanten-handschoenen-gebreid-pels

Ultiem cadeau: elektrische handschoenen

Bij Comfort-Producten zijn er elektrische handschoenen. Deze handschoenen zijn er om in de koude winter dagen jouw handen lekker warm te houden. Geen last meer van dode vingers of andere nare omstandigheden met koude handen. De warmte elementen zitten op de juiste plekken zodat de handen goed verwarmd zullen worden. Geen last meer van koude handen tijdens jouw activiteit. Dit kan een dagelijkse buitenactiviteit zijn maar ook tijdens de wintersport of een wandeling in het bos.

Elektrische handschoenen

Een groot voordeel van de elektrische handschoenen is de warmte die direct op de handen komen. De handschoenen hebben een goede isolatielaag waardoor de warmte goed bij de handen zal blijven. Ook zijn de elektrische handschoenen wind en waterdicht. Wanneer je aan het skiën of snowboarden bent dan zal de sneeuw niet door de handschoenen heen komen en je handen zullen optimaal verwarmd blijven. De elektrische handschoenen zijn niet alleen erg comfortabel maar ook erg flexibel. Hierdoor kun je dus al je activiteiten goed uitvoeren zonder belemmerd te worden door de handschoenen. De elektrische handschoenen zijn er in twee verschillende uitvoeringen qua warmte. Je hebt de Single Heating en de Dual Heating. Het verschil is dat de Single Heating alleen de bovenkant van de hand verwarmd en de Dual Heating boven en onderkant.

De elektrische handschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen denk hierbij aan: motorhandschoenen, fietshandschoenen, wanten en onderhandschoenen (handschoenen voor onder je eigen handschoenen, denk aan bijvoorbeeld werkhandschoenen). Al deze handschoenen hebben warmte elementen. Voor elke activiteit de juiste handschoen die de juiste warmte zal geven. De handschoenen zijn voor mannen en vrouwen en in verschillende maten verkrijgbaar.

Accu’s

De elektrische handschoenen werken op een accu. Deze accu’s zijn er in verschillende sterktes. Hoe groter de accu hoe langer de handschoen zal verwarmen. De elektrische handschoenen hebben drie warmte standen. Light, Medium en High. Op de laagste stand zal de handschoen tot wel 8 uur mee gaan, op medium ongeveer vijf uur en op de hoogste stand 2 tot 3 uur. Wanneer je snel je handen op temperatuur wilt brengen kan je de elektrische handschoen eerst op de hoogste stand zetten en daarna onderhouden met de andere warmtestanden. Wanneer dit toch niet lang genoeg mocht zijn dan is er altijd een oplossing om een extra accupack bij te doen. Wanneer de eerste accu’s leeg zijn kan je ze gemakkelijk verwisselen met de volgende accupack en kan je nog langer genieten van de elektrische handschoenen.

Conclusie

De elektrische handschoenen zijn erg fijn voor wanneer je geen kouden handen wilt hebben. Denk aan wanneer je aan het skiën, snowboarden, wandelen, motorrijden of je wilt gewoon je handen warm houden tijden je dagelijkse buitenactiviteit, dan is dit de juiste oplossing voor jou. De handschoenen zijn er voor elke activiteit en zijn comfortabel en flexibel. Je kan tot wel acht uur lang genieten van de warmte. Mocht dit niet lang genoeg zijn is een extra accupack altijd een goede oplossing. De elektrische handschoenen zijn dus ideaal voor in de koude winterperiode.

Geef een reactie