Woontrends voor 2017 die je absoluut niet wilt missen

Woontrends voor 2017 die je absoluut niet wilt missen

Het is inmiddels al bijna half 2017 maar de woontrends blijven zich in volle gang ontwikkelen. Maar wat zijn nou typische woontrends? Denk bijvoorbeeld aan de eikenhouten trend in 2016. Of wat dacht je van de industriële trend vorig jaar? Dat zijn typische voorbeelden van woontrends. En in 2017 mogen we dit allemaal verwachten:

 

Kleurrijke banken

Hoekbanken is al een lange tijd een trend. Voor veel mensen is het een ideale uitkomst omdat het erg ruimtebesparend is en er veel mensen tegelijk op kunnen zitten. Echter verwachten we dat de trend wat gaat veranderen en dat er meer wordt gekozen voor de ‘elegante’ driezitsbank met dunne pootjes. Een driezitsbank kennen we natuurlijk van vroeger en de meeste huishoudens hadden een driezitsbank in huis. Naar verwachting zal deze trend terugkeren en zal de bank verschijnen in mooie, strakke en elegante modellen. Tevens zullen deze banken eerder verschijnen in mooie kleurrijke modellen dan in de standaard zwart- of grijskleur.

kleurrijke bank ikea blauw

via www.ikea.com/nl

Onopvallende producten opvallend maken

Er zijn een aantal producten in ons huis die we nodig hebben, maar dat niet per se een eyecatcher is. Dat zag je in het vorige voorbeeld bij de koelkasten van SMEG, maar er zijn veel meer voorbeelden te noemen. Bijvoorbeeld de wasmand. De wasmand is een product dat noodzakelijk is in je huis, maar die vaak niet mooi of elegant is. Daar brengt Brabantia verandering in door erg moderne en mooie wasmanden te creëren. Wat dacht je van een wasmand die écht een toevoeging is voor je badkamer of wasruimte?

 opvallende wasmand

 

Geometrische vormen

Wat je nu al een beetje ziet, maar wat je nog veel meer gaat zien de komende tijd zijn de geometrische vormen. Deze vormen zijn een echte aanwinst voor je interieur: het maakt je ruimte helemaal af. Zo kun je de hebbedingetjes op je tafel zetten, aan de muur hangen of zelfs gebruiken als meubelstuk. Zo kun je echt de show stelen met je elegante driezitsbank en geometrische decoraties. Hoe leuk ziet dat er uit?

Geometrische vormen tafel en bank

foto via www.homify.nl

 

De SMEG koelkast

Over de top bekend is die nog niet, maar dat het een trend gaat worden is bijna 100% zeker. De prachtige koelkasten van SMEG zijn er in allerlei kleuren. En het fijne aan de koelkast is dat het een ruime koelkast is met een vriesvak er bij. Daarnaast is de koelkast echt een genot voor het oog. Naast de koelkasten heeft SMEG ook super originele minibars. Dat is dus zeker de moeite waard om bij SMEG te kijken.

 

Welke trends vind jij de moeite waard om te gaan in te voeren in je eigen huishouden? Of heb je nog andere trendtips? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in de reacties.