Bedlampjes functioneel en mooi

Een slaapkamer die lekker donker is zorgt voor een goede nachtrust. Slapen gaat nou eenmaal het beste in het donker. Maar wanneer je voor het slapen gaat graag nog even een boekje leest of een tijdje tv kijkt, zijn prettig bedlampjes geen overbodige luxe. Ook wanneer je in de nacht wakker wordt voor een toiletbezoek klik je vaak even het kleine lampje naast je bed aan om niet gelijk de hele familie te wekken.

Bedlampjes die functionaliteit met uitstraling combineren

Een slaapkamer is allang niet enkel meer een plek om van een goede nachtrust te genieten. Deze ruimte wordt door velen als een verlengde van de huiskamer beschouwd waar naar hartenlust ontspannen kan worden op allerlei manieren. Daarom zijn steeds meer slaapkamers voorzien van extra luxe zoals een tv en een verstelbaar bed om ook een beetje rechtop te kunnen zitten. Ook zien we dat het interieur van de slaapkamers gaandeweg steeds luxer en stijlvoller geworden is. Goede maar vooral sfeervolle verlichting hoort hierbij. Op menig nachtkastje staat daarom een prachtig bedlampje dat stijl uitstraalt maar daarnaast erg functioneel is.

Van nachtlampje naar volwaardige lamp

De tijd dat een nachtlampje enkel voor de nacht diende om daarmee net voldoende licht te ontsteken om te kunnen zien wat gezien moest worden is nagenoeg voorbij. Het nachtlampje heeft een transformatie doorgemaakt en is nu een bedlampje geworden. Bedlampjes staan nog steeds naast je bed of hangen boven je slaapplek tegen de muur maar dienen nu ook als sfeermaker. Er is enorm veel keus uit verschillende lampjes voor naast of boven je bed, de meeste inmiddels uitgevoerd met LED. Veel kunnen er ook in lichtsterkte en hoogte gewijzigd worden. Wanneer je een boekje leest in bed heb je graag wat meer licht schijnen op je boek, terwijl dat voor TV kijken niet nodig is. Bedlampjes met een dimmer zijn dus gewoon handig en zorgen bovendien tijdens de intieme momenten voor sfeer.

Nachtlampjes van bekende merken of onbekende designers

Van leeslampjes met flexibele arm tot warme sfeermakende verlichting. De keuze is reuze! Ben jij op zoek naar bedlampjes van een bekend merk of vind je die van een onbekende designer beter bij jouw slaapkamer interieur passen? Naar wat voor nachtlampje jij ook op zoek bent, je vindt deze zeker hier. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Bolt dat de Tonone bedlamp aanbiedt. Dit is een zeer functioneel lampje met een robuuste uitstraling. De lampen van Bolt werden bekend door de Nederlandse Anton de Groot, een geweldige ambachtsman. Houdt je van excentriek? Kijk dan eens naar de Flos Guns bedside lamp, is dit misschien iets voor jou? Deze lamp heeft het ontwerp van een pistool in goudkleur. Dergelijke bedlampjes vind je niet snel ergens anders. Dit is een lamp met een verhaal, het gaat over Europa, het Westen en de mensen die ons ontvallen zijn.

In de webshop van Lamptwist.com vind je de meest originele en mooie bedlampjes, geen standaard design. Ben jij dus op zoek naar een stijlvol exemplaar om jouw slaapkamer mee te verrijken, neem dan een kijkje op Lamptwist.nl.

Geef een reactie