Bekendste Curly Girl Methode merken

Ben jij al bekend met de Curly Girl methode? Dit is een haarverzorgingsmethode speciaal voor mannen en vrouwen met natuurlijk krullend haar. Het verzorgen van natuurlijke krullen gaat net even anders dan ‘gewoon’ haar. Sinds een aantal jaar is de CG methode vanuit Amerika over komen waaien en wordt deze steeds populairder in Nederland.

De Curly Girl Methode

De curly girl methode gaat er vanuit dat je alleen nog maar CG methode proof verzorgingsproducten gebruikt. CG methode proof haarverzorgingsproducten bevatten geen parabenen, sulfaten, silliconen, uitdrogende oliën en agressieve alcohol. Zeker voor natuurlijk krullend haar zijn dit schadelijke stoffen die zorgen voor droog en beschadigd haar. Veelal hebben deze ingrediënten ook een schadelijke invloed op de hoofdhuid.

Bekende merken met CG Methode proof producten

In vrijwel alle haarverzorgingsproducten die je bijvoorbeeld in de supermarkt kunt kopen zitten ingrediënten en bestandsdelen waardoor deze producten niet CG methode proof zijn. Zodra je met de CG methode gaat beginnen, is het verstandig om haarverzorgingsproducten te kopen bij een specialist. De webshop cgproducten.nl is zo’n webshop die gespecialiseerd is in de Curly Girl methode.

Kinky Curly haarproducten

De haarproducten van Kinky Curly zijn een absoluut begrip binnen de CG methode. Producten van Kinky Curly zijn allemaal CG methode proof. Voornamelijk de curling custard is een populair product en een geliefd product binnen de curly girl community. Hoewel het assortiment niet heel groot is heeft het alles wat je nodig hebt om weer te gaan genieten van je natuurlijke krullen.

Cantu

Het assortiment haarverzorgingsproducten van Cantu is een stuk groter. Allemaal CG methode proof en geschikt voor ieder krultype. Je kunt er dus alle kanten mee op. Het assortiment bestaat uit verschillende lotions, conditioners, gels en een masker.

En niet alleen de ingrediënten en unieke formule maken van Cantu een regelrechte hit. Ook de verrukkelijke geuren zorgen ervoor dat Cantu wereldwijd honderdduizenden fans heeft.

Geef een reactie