Little Dutch groothandel

Van een loopauto tot een boekje om mee te nemen in bad. Het speelgoedmerk Little Dutch heeft het in huis voor de allerkleinsten. In je Little Dutch groothandel vind je een assortiment vol met dit mooie speelgoed voor kinderen vanaf een paar maanden. De rustige kleuren van het speelgoed werken kalmerend. Maar het is ook een uitnodiging om die loopauto of boekje eens verder te ontdekken.

Little Dutch favoriet onder jonge ouders

De bijzondere speelgoedartikelen van het Nederlandse merk Little Dutch is favoriet onder veel jonge ouders. Ten eerste ziet het er gewoon heel leuk uit, maar heeft ook een lange levensduur. Als speelgoedwinkel doe je er dan ook erg goed aan om een voorraad speelgoed van dit populaire merk in huis te hebben. Want naast dat jonge ouders fan zijn van de producten, zijn de artikelen tevens ook populair als kraamkado. Een bezoek aan een Little Dutch groothandel is dus zeker de moeite waard.

Dit vind je in je Little Dutch groothandel

We noemden al het badboekje. Een boekje dat meegaat in bad, welke gevuld zijn met de mooiste illustraties van dieren verdeeld over acht pagina’s. Alleen daar vervelen de baby’s zich geen moment mee. En het stimuleert ondertussen alle vijf zintuigen. Mede door het leuke piepgeluidje wat in het boekje zit. Daarnaast is het ook goed voor de kleine motoriek, door het bladeren in het boekje. Tot slot is het ook erg leerzaam. De kinderen maken zo kennis met verschillende dieren.

Naast het badboekje vind je in een Little Dutch groothandel ook de walvis. Deze 10 cm grote walvis is gemaakt van PVC en is voor de allerjongsten erg fijn om mee te spelen. Of om mee te knuffelen. Daarbij staat het ook erg leuk voor in de kinderkamer.

Nog een voorbeeld van een prachtig Little Dutch speelgoedartikel is de Little Dutch Retro Roller. Een loopauto in neutrale landelijke kleuren, wat het super leuk voor zowel jongens als meisjes maakt. De wielen zijn van metaal, de banden van rubber en dat maakt het zowel voor binnen als buiten erg geschikt. Het uiterlijk van de loopauto is gebaseerd op de formule 1 wagens van weleer.

Duurzaam speelgoed

Het merk Little Dutch maakt niet alleen maar prachtig speelgoed voor baby’s en peuters, maar ze maken ze ook nog eens met een grote mate van kwaliteit en duurzaamheid. Dat zie je terug in de constructie en de degelijkheid van de ontwerpen.  Het maakt niet uit welk product de jonge ouders bij je komen kopen van het merk, het zit gewoon altijd heel goed in elkaar.

Bezoek de showroom van de Little Dutch groothandel

Het is altijd fijn en goed om zelf eerst uitgebreid kennis te maken met een nieuw product, die je wilt verkopen in bijvoorbeeld je warenhuis of speelgoedwinkel. En zeker als het voor je een relatief nieuw product is. In een Little Dutch groothandel kun je het speelgoed van alle mogelijke kanten bekijken en beoordelen. Zeker de moeite waard. In Nederland is er sowieso een showroom waar ze je verder willen en kunnen helpen. Maak dus snel een afspraak met een vertegenwoordiger aldaar of de verkoop binnendienst.

 

 

 

 

Geef een reactie