De modetrends voor mannen in 2020

Ieder jaar zijn er weer nieuwe modetrends. In veel gevallen zijn deze trends niet verwacht, dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. De aspecten die veranderen in de mode zijn vaak kleine punten als kleurinstellingen, maar soms worden er ook hele nieuwe kledingstukken ontworpen. Ben jij op zoek naar de nieuwste modetrends voor mannen in 2020? Dan ben je momenteel bij het juiste artikel. In dit artikel worden de beste modetrends voor mannen in 2020 benoemd. Zodat jij je altijd volledig volgens de mode kunt kleden.

De herenmode kleur van 2020

Zoals eerder benoemd zit er bijna ieder jaar een groot verschil in de verschillende soorten kleuren van kleding. De kleur die in 2020 in de mode is, is roze. Het is een erg vrolijke kleur en het kan er erg hip uitzien. Wanneer je ervoor kiest om een roze overhemd te kopen, doe je dus goed mee aan de modetrend van 2020. Naast de kleur roze kun je de kleuren zwart, grijs en wit ook altijd dragen. Dit zijn tijdloze kleuren die nooit uit de mode raken.

Oversized kleren dragen

Naast de kleur roze is het term ’oversized’ ook helemaal in. Oversized betekend letterlijk te groot, dit is dus mode. Vooral in de zomer zie je veel te grote T-shirts, zowel in de lengte, breedte, als bij de mouwen. Daarnaast is de pasvorm van een oversized shirt erg wijd, in tegendeel tot een aantal jaren daarvoor waar strakke T-shirts juist helemaal in de mode waren. Oversized kleding is een teken dat het dit jaar allemaal wel relaxed mag gaan. De kleding zit erg lekker en is ook nog eens modieus.

Onderbroeken

Voor heren zijn er ook veel merken ondergoed waar zij uit kunnen kiezen. De laatste jaren blijft deze trend redelijk gelijk. Het zijn namelijk de Calvin Klein onderbroeken die er met kop en schouder bovenuit steken. Dit is enkel niet echt noodzakelijk, want niemand zal je ondergoed zomaar zien en al helemaal niet als je een oversized shirt aan hebt. Naast dure Calvin Klein onderbroeken, heb je gelukkig ook goedkopere boxershorts.

Ruitpatroon op je kleding

Er zijn ieder jaar ook bepaalde printen of patronen in de mode. In 2019 zag je bij de vrouwen bijvoorbeeld erg veel tijger en panter printen. Voor mannen is het ruitenpatroon helemaal in volgens mode van 2020. Je zult ruiten zoals altijd tegenkomen in blouses en dergelijke, maar dit jaar zul je ook ruiter patronen tegenkomen bij pantalons of T-shirts. Dit betekent dat je naast een zakelijk ruitpatroon ook kunt kiezen voor een casual of basic look met ruiten.

Een geschikte jas die in de mode is

Tot slot is het in de winter voor iedereen belangrijk om over een goede jas te beschikken. De jas moet voldoende zakken hebben, tegen een flinke bui kunnen en tot slot lekker zitten. Echter, tegenwoordig is het ook belangrijk dat de jas er stijlvol uitziet. Als je voor je werk vaak zakelijk gekleed bent, is een wollen jas wellicht perfect voor jou. In de winter van 2020 zijn wollen jassen weer helemaal in de mode.

Geef een reactie