De mooiste damesschoenen van Sacha

De mooiste damesschoenen van Sacha

De winter is inmiddels in volle gang, de eerste sneeuw is gevallen in ons land en bij de meesten staat de kerstboom al in de woonkamer. Het is dus de hoogste tijd om eens rond te kijken naar een nieuw paar damesschoenen! Bij Sacha nemen we trends serieus en vind je de perfecte match. Wie weet vind jij wel een paar stylish chelsea boots onder de kerstboom. Of zet jij een paar fashionable hoge laarzen op je verlanglijstje? Voor welk paar je ook kiest, met de damesschoenen van Sacha kom je verzekerd trendy voor de dag. Ben jij benieuwd welk paar damesschoenen perfect bij jouw persoonlijke kledingstijl past? Lees dan snel verder!

Hoge laarzen

Met deze veelzijdige damesschoenen verdwijnt je winterdip als sneeuw voor de zon! Hoge laarzen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ze komen in allerlei verschillende varianten. Van chelsea boots tot laarzen met een blokhak, met deze boots kom je stylish de winter door.

Draag hoge laarzen met een blokhak bijvoorbeeld met een bodycon jurkje en een oversized blazer voor een casual look. Het fijne aan deze hoge laarzen is dat ze je benen ook nog eens lekker warm houden. Is deze look toch iets te koud voor jou? Draag er dan een panty onder. Maak de outfit compleet met statement sieraden en een trendy schoudertas.

Chelsea boots

Deze trendy enkellaarsjes zijn een echte musthave voor iedere schoenengarderobe! Deze damesschoenen hebben een hoge ‘deze moet ik hebben’-factor omdat je ze bij vrijwel iedere outfit kunt dragen.

Combineer khaki chelsea boots eens met een wijde jeans en een donkere cropped sweater. Deze look is perfect voor de koudere dagen. Draag er een colorful sjaal en muts bij om een cosy touch aan je outfit te geven. Met een paar chunky goudkleurige sieraden erbij zet je de puntjes op de i, we love it!

Trendy winter white

Iedere fashionista heeft een paar witte damesschoenen in haar collectie nodig! Deze trendkleur is een echte musthave voor de winter. Witte schoenen zijn heel leuk om te combineren met andere witte tinten, zo creëer je gemakkelijk een monochrome look.

Een off white paar enkellaarsjes met hak staat prachtig bij een beige pantalon en een witte coltrui. Draag er een matching handtas en jouw favo sieraden bij om de look af te maken, we’re loving monochrome!

Shop jouw favo damesschoenen nu online of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie