De leukste truien voor dames shop je bij Sissy-Boy

De leukste truien voor dames shop je bij Sissy-Boy

Nu de winter in volle gang is, is het de hoogste tijd om je garderobe helemaal om te gooien. De winter is hét seizoen voor warme truien en vesten. Bij Sissy-Boy vind je truien en vesten in alle soorten, kleuren en modellen. Zo zit er voor iedere vrouw wel een perfecte match tussen. Met onze uitgebreide collectie zul je het nooit koud hebben dit najaar!

Zet de toon in je outfits met grofgebreide truien, chunky knits of sweaters met een moderne print. Of ga je voor een klassieke trui in een effen kleur, om bij al je andere favoriete kledingstukken te combineren? Eén ding is zeker, met een trui of vest van Sissy-Boy straal je van top tot teen. Ben je benieuwd naar onze collectie? In deze blog vertellen we je alles over onze favorieten én hoe je deze stijlvol combineert.

Casual sweaters

Wanneer je graag een casual look creëert, zijn sweaters jouw beste vriend. Deze truien geven je gehele look een casual twist. Deze truien zijn ook heel leuk te dragen met een kraagje, die je net boven de kraag van je trui uit laat komen.

Draag onze zwarte sweater met kralen eens met een lange plissé rok. Zo wordt deze casual outfit toch wat vrouwelijker. Je kunt hem afmaken met enkellaarsjes met hak óf een paar sportieve sneakers. Voeg extra details toe met accessoires zoals een haarband en een leren shopper.

Een witte sweater met details staat prachtig bij een lichte jeans. Een paar witte chelsea boots komen helemaal tot zijn recht onder deze outfit. Maar sneakers kunnen de outfit helemaal sportief maken. De keuze is aan jou! Krijg jij het al warm van onze mooie truien?

Klassieke knits

Een gebreide trui is een echte musthave voor iedere vrouw. Deze tijdloze klassieke truien passen bij iedere kledingstijl. Of je nu gaat voor een sportieve of zakelijke look, met deze knits sla je de plank nooit mis!

Draag een donkerblauwe gebreide trui eens met een midi rok. Dit najaar draag je deze klassieke outfit met een panty en hoge laarzen zodat je het niet koud krijgt. Met accessoires zoals een ceintuur en sieraden maak je de look af. Je kunt deze gebreide trui natuurlijk ook dragen met een mooie wijde jeans.

Van welke truien ben jij fan?

Geef een reactie