Een lijst zegt meer dan duizend foto’s

En aangezien foto’s meer zeggen dan duizend woorden, heb je met één kader genoeg aan minstens een miljoen uitspraken! Klinkt dat raar? Dat is het niet.

Kijk, natuurlijk ben jij op zoek naar die ene lijst die perfect is voor de afbeelding die jij wilt ophangen, bijvoorbeeld in je woonkamer. Maar in dat specifieke frame passen ook een heleboel andere foto’s. Dat hangt uiteraard ook van smaak af. Dus hoe uniek en bijzonder de afbeelding ook is die je in een kader wilt stoppen, er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk op dit gebied. Neem daarom geen overhaaste beslissingen of besluit juist om af en toe de lijst of misschien zelfs de afbeelding die daarin hangt te vervangen. Dat laatste kan sowieso nodig zijn, maar daar komen we zo op.

Feit is en blijft dat jij niet zomaar op zoek bent naar een rand. Nee, voor jouw afbeeldingen streef jij naar de perfecte samenstelling. En zolang je maar een beetje weet wat je wilt, zal het je nog gaan lukken ook om die te vinden!

Lijst op maat

Neem enkel en alleen genoegen met perfectie. Is dat dan mogelijk? Natuurlijk! Zolang jij weet hoe hoog en breed je lijst moet zijn, moet jij uit mogen gaan van maatwerk. Er zijn genoeg specialisten in Nederland die je een fotolijst van 50×70 cm kunnen bezorgen. Maar een maatje breder, smaller, hoger of lager kan dan ook. Het zou immers zonde zijn wanneer je ook maar een millimeter van jouw favoriete foto af zou moeten snijden. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit het materiaal en de kleur van het geheel. Jij bepaalt dus exact hoe de lijst eruit komt te zien!

Collage

Eén specifieke foto is leuk, maar er zijn er wellicht een heleboel die jij aan al je bezoekers wilt laten zien en waar je zelf ook graag met regelmaat naar wilt kunnen kijken. Dan is een collage een prima idee. Er bestaan speciale collage lijsten waar meerdere foto’s in geplaatst kunnen worden. Zo hoef je niet te kiezen en heb je een heel gezellig overzicht met daarin jouw favoriete herinneringen. En die zullen af en toe plaats moeten maken voor nieuwe, want het leven gaat door!

Wissellijst

Ook op grotere schaal is het wijzigen van het plaatje aan je muur mogelijk. Een wissellijst, bijvoorbeeld. Die maakt het gemakkelijker om de foto, print of illustratie te verwijderen en vervangen. Je hoeft daarvoor geen specifieke reden aan te voeren, want jij draagt aan niemand verantwoording af. Ja, aan jezelf natuurlijk.

Maak de uitstraling van je woonruimte helemaal af met behulp van prachtige lijsten!

 

 

Geef een reactie