Met de geur in huis vallen

Die allereerste indruk op jouw date moet een blijvende herinnering worden. Althans, ervan uitgaande dat jullie er beiden een leuke avond aan over zullen gaan houden.

Kom op, laten we even niet zo negatief doen. Jij wilt immers op date, waarom zou je dan van allerlei nachtmerrie scenario’s uit moeten gaan? Jimmy Fallon verzamelt dan wel tweets met dates die rechtstreeks uit de diepste krochten van de Hel lijken te komen, maar dat is niet iets waar jij je op voor zou moeten bereiden. Zenuwen zijn namelijk nergens voor nodig: diegene die met jou op date gaat wil jou beter leren kennen. Waarom geef je hem of haar dan niet de kans daartoe door zo veel mogelijk jezelf te zijn?

Want dat is het allerbelangrijkste. Jij hoeft je niet anders voor te doen dan die persoon van je gewend is. Natuurlijk heb je met iedereen in je directe omgeving een ander contact en dat zal met je date niet anders zijn. Met hem of haar praat je niet op dezelfde manier of over dezelfde onderwerpen als met je broer, zus of beste vriend(in). Maar toch met het je gaan lukken door met diegene jezelf te zijn. Hoe? Nou, we hebben een paar tips voor je verzameld. Graag gedaan.

Verschijning en houding

Die laat je natuurlijk niet van het toeval afhangen. Nee, wees hierin heel precies. Kies iets dat zowel bij de gelegenheid als jouzelf past. Dat kan lastig zijn om te kiezen. Misschien voel jij je van nature helemaal niet zo op je gemak op de plek waar jullie naartoe gaan. Wellicht ken jij je date ook nog niet heel goed. We kunnen ons namelijk enigszins voorstellen dat je hem of haar met jouw uiterlijk en uitstraling ook een plezier wilt doen. Of houd je het zo bij jezelf dat je metgezel jou maar moet nemen zoals je bent? Dat is namelijk een houding die we ook wel kunnen waarderen!

Wat je filosofie ook maar is, trek in ieder geval de kleding aan waarin jij je prettig voelt en die jou – naar je eigen mening dan – aantrekkelijk(er) maken. Want zolang jij prettig in je vel zit, kan je middag of avond niet meer stuk!

Finishing touch

Wanneer je er eenmaal uitziet om op te eten, ben je er nog niet. Alle zintuigen van je partner moeten dankzij jou op tilt slaan. Dus doe je je stinkende best om ook nog eens heerlijk te ruiken! Hmmm, die zin spreekt zichzelf misschien wat tegen… Maar je snapt wel wat we bedoelen! Hier is genoeg kwaliteit te behalen, zolang je maar weet wat je met jouw luchtje teweeg wilt brengen. Met het ruime Versace parfum dat op de markt is, kun je al geen vergissingen meer maken. Ook andere merken die hoog in aanzien staan hebben misschien wel hét aroma voor je. Dat moet je eerst nog eens even lekker zelf gaan uitzoeken!

 

 

Geef een reactie