Een nieuwe zitplek in je woning? Denk aan de zitzak!

Zitplekken in je woning zijn essentieel om in je woning te kunnen ontspannen. In de zitplekken kun je namelijk tot rust komen. Om volledig tot rust te kunnen komen op de zitplek dient de zitplek wel leuk en comfortabel te zijn. De mate van comfort wordt grotendeels bepaald door het materiaal waar het zitmeubel van gemaakt wordt. Een van de meest comfortabele vormen van zitmeubilair is de zitzak! Ondanks de mate van comfort zien we in Nederland toch nog relatief weinig zitzakken in het interieur staan. In deze blog vertellen we je dan ook waarom een zitzak perfect zou passen in jouw meubilair!

Veelzijdig

Een groot voordeel van de zitzak is dat deze enorm veelzijdig is. Doordat de zitzak niet op een vaste plek in de woning geplaatst wordt kan deze op verschillende plekken tot zijn of haar recht komen. Je kunt bijvoorbeeld de ene week de zitzak in de woonkamer plaatsen en de volgende week de zitzak toevoegen aan het tuinmeubilair. Let er hierbij wel op dat je hier een zitzak buiten voor nodig hebt. Deze is gemaakt van een sterkere stof en is hierdoor beschermd tegen wind en regen. Het voordeel van de zitzak buiten is dat je deze net zo gemakkelijk ook binnen kunt plaatsen.

Vulling

Door de vulling van de zitzak kan deze iedere vorm aannemen die je maar wilt. Dit zorgt ervoor dat zowel je kind van 30 kilo lekker in de zitzak kan zitten als jij als volwassene met een ander gewicht. Doordat de zitzak opengeritst kan worden kan deze zelfs worden opgevuld met zitzak vulling tot deze de stabiliteit bereikt die voor jou gewenst is. Deze zitzak vulling kan gemakkelijk in de zitzak gestopt worden doordat de zitzak opengeritst kan worden. Dit geeft je overigens ook de mogelijkheid om de zitzak gemakkelijk op te bergen! Als je geen plek meer hebt in je woning om de zitzak te situeren kun je alle vulling eruit halen. Deze zitzak en de zitzakhoes kun je vervolgens opvouwen waardoor deze nagenoeg geen ruimte meer inneemt in je opbergruimte.

 

Geef een reactie