Goedkoper inrichten? Dat doe je zo!

Ben jij ook toe aan nieuwe inrichting in huis, maar heb je het op dit moment niet zo ruim met geld? Dan neig je toch al sneller naar de saaiere en goedkopere inrichting. Dit hoeft niet altijd! Je kunt ook genieten van een prachtig ingericht huis én geld besparen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Tweedehands

Ja, dit had je misschien al zien aankomen. Tweedehands spullen zijn een stuk goedkoper dan als je ze nieuw koopt. Als je goed kijkt naar de staat van de producten kun je nog hele mooie meubels binnen halen of andere inrichting. Het kan wel wat langer duren om mooie spullen te vinden die tweedehands zijn en een mooie prijs hebben. Het is het uiteindelijk wel waard. Daarnaast zijn er soms hele mooie tweedehands spullen te vinden.

Natuurlijk hoef je niet altijd te zoeken naar over de top tweedehands spullen. Je kunt bijvoorbeeld ook een wat goedkopere kast kopen en deze opnieuw verven om ervoor te zorgen dat ze een compleet nieuwe look krijgen. Een likje verf kan al snel wonderen doen! Daarnaast zijn sommige meubels ook niet per se in nieuwstaat nodig. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands bureaustoelen, die zijn ook prima nog te gebruiken.

Refurbished

Dit betekent eigenlijk dat je een oud product pakt en het weer bijna als nieuw maakt. Er zijn veel bedrijven die dit doen, maar je kunt er ook een eigen draai aan geven. Misschien heb je wel wat oude stoelen die er toch niet meer zo mooi eruit zien. Dan kun je bijvoorbeeld ze op een hele simpele manier refurbishen door er een mooie cover op te doen. Heb je houten stoelen? Dan kun je ze weer opschuren en opnieuw lakken en eventueel ook verven. Zo kun je al veel meubels makkelijk refurbishen en dat geeft weer een frisse look !

Je kunt ook sommige simpele meubels doe-het-zelven. Zo kun je oudere meubels gebruiken en ze veranderen in iets nieuws. Heb je bijvoorbeeld hamsters of konijnen? Dan kun je van bijvoorbeeld oude kasten een nieuw hok maken.

Hopelijk heb je hier wat aan en kun je geld besparen én genieten van een mooie inrichting in jouw huis!

 

 

Geef een reactie