Goeie, snelle en simpele goocheltrucs leer je zo!

Familie en kennissen verbazen met goocheltrucs? Op verjaardagen de show stelen en met de leukste kaarttrucs je vrienden voor de gek houden? Lees hier op welke manier je simpele trucs in een avond in de vingers hebt en entertain straks iedereen met de meest simpele maar wel hele leuke goocheltrucs!

Hoe leer ik goochelen?

Wil jij leren goochelen? Dat kan! Goochelen leren is misschien niet altijd eenvoudig, maar met enige oefening zeker mogelijk. Er zijn veel goochelvideo’s met verschillende trucs verkrijgbaar. In deze video’s zijn vaak ook handige tips te vinden. Door deze video’s te bekijken, kan je vaak veel over goochelen leren. Verder is het voor beginnende goochelaars goed om in contact te komen met ‘collega goochelaars’. Dat kan bijvoorbeeld via social media. Naast dat je van ervaren goochelaars kunt leren, zijn er ook andere beginners te vinden. Tot slot is het nooit verkeerd om eens een echte goochelshow bij te wonen.

Goocheltrucs met kaarten

De kans is groot dat je weleens een goochelaar met kaarten hebt gezien. Kaarttrucs zijn namelijk snel te leren en relatief makkelijk. Daarnaast is een pakje kaarten makkelijk mee te nemen en de investering niet groot. Kaarttrucs zijn veilig en ideaal om thuis mee aan de keukentafel te oefenen. Dus als jij snel een paar goede goocheltrucs wil leren, begin dan met de kaarttrucs! Trucs met kaarten zijn leuk voor een klein publiek. Het eindeloos oefenen van goocheltrucs bepaald uiteindelijk het succes. Begin met oefenen en blijf doorgaan totdat je 2 of 3 trucs goed onder de knie hebt. Het uitvoeren van de trucs zal uiteindelijk steeds makkelijker gaan.

Verklappen je goocheltrucs nooit!

In de goochelwereld is het verklappen van goocheltrucs not done! Het is een ongeschreven regel dat je nooit trucs mag uitleggen aan niet-goochelaars. Op zich is dat wel begrijpelijk, want wanneer toeschouwers jouw trucs al kennen is de lol er snel af. Daarnaast, als je lang aan een truc hebt gewerkt is het frustrerend deze op social media terug te vinden. Toch komt het voor en staan er op internet genoeg goocheltrucs uitgelegd. Voor jou als beginnende goochelaar wel handig om eens te bekijken. Mocht je na de eerste kennismaking met goochelen door willen gaan, dan zal je ook merken hoe leuk het is om jouw kennis met andere goochelaars te delen. Goochelen brengt mensen samen en het is de leukste manier van mensen bedriegen. Het is ook de snelste manier om een glimlach op iemands gezicht te toveren! Benieuwd naar alle goochelmogelijkheden voor een beginnende goochelaar? Dan raden wij deze website aan.

Geef een reactie