Kleding-apps: de beste op een rijtje!

Kleding-apps: de beste op een rijtje!

Kledingtips en inspiratie 

Tegenwoordig gaat alles heel gemakkelijk met onze smartphone. Voor het kleinste dingetje of vraagje pakken we onze telefoon erbij en zoeken we het antwoord op. Het handige hiervan is dat telefoons steeds slimmer worden, waardoor we ook heel makkelijk andere dingen kunnen doen. Zo gebruik je bijvoorbeeld een iPhone 6s voor al je vragen, tutorials, filmpjes en online shoppen. Online shoppen is vooral heel handig. Wist je nog vroeger, dat je het H&M blad in de hand had en op de achterkant je codes moest opschrijven om het vervolgens te versturen per post? Dat hoeft tegenwoordig niet meer! Tegenwoordig kun je bijna alle kleding online kopen. Wist je dat het via een app nog makkelijker gaat? Probeer het nu uit met dit lijstje met apps!

 

Zomerkleren bestellen op de Zalando app 

Zalando is bekend geworden van de reclames waarin de bezorger van Zalando aanbelt, waarop de bewoner de deur open doet en heel hard begint te schreeuwen. Het ging in die reclames over schoenen. Maar wist je dat Zalando nu zo groot is geworden, dat ze nu alle kledingstukken aanbieden? Een completer plaatje kan bijna niet! Download Zalando op iTunes om je leukste zomerkleren te kopen.

 

What to wear 

Deze app geeft je inspiratie voor leuke nieuwe kleren. De suggestie die de app geeft is op basis van de laatste trends en het weer. Heb je dus geen zin om je eigen setje bij elkaar te shoppen? Probeer dan de app van Style Today, want die app doet het voor je! Je krijgt ’s avonds een setje voor de volgende dag te zien. Perfect voor de zomer dus!

 

Pose

Bij Pose moet je je instagram voorstellen: maar dan niet voor van alles en nog wat, maar voor alleen kleding. Pose staat vol met foto’s over kleding, trends, trendsetters en mode. Op deze apps zitten een aantal leuke features. Zo kun je elkaars kleding waarderen, tips geven en je favoriete items bewaren. Een andere leuke feature is dat je kleding van je favoriete trendsetters meteen kunt bestellen! Zo hoef je zelf niet op zoek naar dat leuke setje die hij/zij aanheeft. Dat wordt veel inspiratie opdoen! Download op iTunes of in de Play store.

 

United Wardrobe

Je hebt inmiddels al veel kleren gekocht, maar nu begint je geld een beetje op te raken. Dan hebben we nog een goede tip! Probeer United Wardrobe. Een kleding-marktplaats voor jong en oud. Verkoop je (oude) kleding binnen no-time. Zou hou je er ook nog een leuk centje aan over. Laat die zomer maar komen!

 

Welke apps heb jij al en heb je zelf nog leuke tips? Laat het ons weten in de reacties!