Kledingkeuzestress!

Kledingkeuzestress!

Je staat voor de zoveelste keer voor de spiegel, twijfelend of die outfit nou toch echt wel geschikt is voor die borrel op kantoor. Je wisselt nog eens een aantal keer van blouse en probeert verschillende schoenen uit. Uiteindelijk stap je, veel te laat, de deur uit om nog maar net op het nippertje op tijd te komen. Bloedirritant dit soort situaties, helemaal omdat ze regelmatig voor lijken te komen. Of eigenlijk gebeurt het met de regelmaat van de klok. Terwijl je je tussen je collega’s mengt, probeer je onopvallend te inventariseren of je niet uit de toon valt.

Weg met de onzekerheid

Al met al een hoop stress die niet nodig is. Onzekerheid over je outfit of je verschijning in het algemeen kan je gemoedstoestand behoorlijk beïnvloeden. Je kunt jezelf hierin een eindje helpen door Vrouwenaanrader.nl te raadplegen. Je vindt op deze pagina allerhande tips over kleding, trends en veel meer. Laat je de volgende keer, voorafgaand aan een borrel op het werk, dus eens inspireren door een van de vele blogs. Door een typische vrouwenwebsite zoals deze te raadplegen kom je veel te weten. Niet alleen over kleding, maar ook over andere onderwerpen zoals gezondheid en voeding.

Kleding maakt de man?

Maar denk maar niet dat al die onzekerheid alleen typerend is voor vrouwen. Jij als mannelijke lezer kan je maar al te goed in dit gevoel herkennen. Het spreekwoord ‘kleding maakt de man’ lijkt niet voor niets te bestaan. En naarmate de tijd verstrijkt, lijkt dit spreekwoord zelfs steeds meer een vuistregel te worden. Je weet maar al te goed dat je vaak op je uiterlijke verschijning wordt beoordeeld. Natuurlijk lang niet altijd correct, maar het speelt nu eenmaal een rol. Mannen kunnen tips en adviezen vinden op Mannenenzo.nl. Adviezen over echt de meest uiteenlopende onderwerpen.

Geef een reactie