Laat je haar sneller dan ooit groeien!

Laat je haar sneller dan ooit groeien!

Iedereen kent het wel, je gaat naar de kapper en de kapster knipt er vervolgens net iets meer vanaf dan je vooraf had gehoopt. “Hoe vind u het geworden mevrouw?”, “Hartstikke leuk! Super bedankt”, terwijl je van binnen eigenlijk wilt huilen. Vooral omdat je haar laten groeien vaak een langdurend proces is. Met deze tips is dat echter verleden tijd. Laat je haar in no-time groeien! Rapunzel who?!

Pas op met de hitte

Als je je haren net gewassen hebt, is het verleidelijk om even snel de föhn te pakken zodat je haar snel weer droog is. Is het haar eenmaal droog, pakken veel vrouwen vaak nog even de stijl- of de krultang erbij om het haar in een goed model te brengen. Al deze apparaten geven natuurlijk veel hitte af op je haar. Deze hitte is eigenlijk een absolute moordenaar voor het laten groeien van je haar. Wil je je haar dus snel laten groeien, laat de föhn, krultang en stijltang dan eens liggen. Ook zonder deze apparaten lukt het je zeker om je haar in een goed model te brengen!

De juiste verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten, je raadt het al, zijn goed voor de verzorging van je haar. Gebruik bijvoorbeeld eens een haarmasker één keer in de week. Zo blijft je haar gezond! Hoe gezonder je haar is, hoe sneller het groeit. Daarnaast zijn er ook verschillende oliën verkrijgbaar die goed zijn voor de groei van je haar. Haarolie stimuleert niet alleen de groei van het haar, maar is natuurlijk ook gewoon erg lekker en ontspannend om in je haar te masseren.

Drink genoeg water

Je zou misschien niet meteen denken dat water drinken en je haargroei direct met elkaar in verband staan, maar dit staat het wel degelijk. Van water drinken wordt je haar namelijk steeds sterker en dit bevordert de groei. Genoeg blijven drinken dus!

Voor een persoonlijk advies of het bestellen van producten genoemd in de blog, kun je zeker eens een kijkje nemen op www.haarcentrum.nl.

Geef een reactie