anti cellulitis massage apparaat

Zo ben jij in drie stappen zomerklaar

Zo ben jij in drie stappen zomerklaar: smeren, masseren en leren houden van

De zomer komt langzaam maar zeker onze kant op, en dat betekent zon, lange avonden en veel buiten zijn. Kortom: genieten! Maar voor sommigen brengt dit ook iets anders met zich mee: zenuwen voor het weer laten zien van een lichaam dat de hele winter verborgen is geweest. Geen zorgen, wij helpen je in een paar stappen klaar en zeker te zijn voor het zomerseizoen.

Haal die korte broeken maar uit de kast

De zomer kan je best zenuwachtig maken. Die lange broeken zijn zo vervelend nog niet en die korte rokjes, broekjes en bikini liggen toch nog prima in de kast? Maar zodra het kwik stijgt weet je: je spijkerbroek plakt aan alle kanten en je stapt resoluut over op zomerkleding. Dan kun je er maar beter klaar voor zijn toch? Maak jezelf én je lichaam klaar om de eerste stappen richting de zomer te doen.

 

Verzorg je lichaam: smeren, smeren, smeren

Je lichaam voorbereiden op de zomer begint bij jezelf goed verzorgen. De eerste zonnestralen kunnen hard aankomen op een huid die niks gewend is, dus voorzichtig zijn is geen overdreven advies. Smeer je goed in en laat je huid langzaam wennen aan het vaker aan de zon blootgesteld worden. De eerste zonnestralen kunnen heftig zijn op een huid die in de winterstalling heeft gestaan. Kies een zonnebrandfactor die bij jouw huid past en smeren maar.

anti cellulitis massage apparaatVerzorg je lichaam: gebruik een anti cellulitis massage apparaat

Die eerder genoemde sinaasappelhuid is je misschien allesbehalve onbekend. Het kan je dwars zitten als de zomer eraan komt en je bijna verplicht wordt om jezelf tentoon te stellen. Maar het hele seizoen in lange kleding gewikkeld doorbrengen, omdat je bang bent om jezelf te laten zien is geen optie. Wat kan je helpen om zekerder de zomer in te gaan? Het antwoord is een anti cellulitis apparaat. Door het gebruik ervan masseer je je cellulitis als het ware weg. Je voelt je minder onzeker over je huid en durft zelfverzekerd de zon in te stappen.

Houd van je lichaam en geniet van de zomer

De laatste stap is eigenlijk de belangrijkste van de drie: houd van jezelf. Dat is natuurlijk gemakkelijk gezegd, maar dat maakt het niet minder waar. Als jij zelfverzekerd bent dan straal je dat uit. Jij bent wie je bent, en een ander heeft niks te zeggen over of jij jezelf mooi vindt of niet. Vaak laten we andermans meningen zwaar wegen en nemen we woorden één op één aan als waar. Maar is dat wel de bedoeling? Vaak heeft dat tot gevolg dat je jezelf niet op waarde schat en voor jezelf zorgen achterwege laat. Terwijl je het tegendeel juist moet doen. Geniet van jezelf én van de zomer.

Zomerklaar in een notendop

Ben jij al klaar voor de zomer? Begin vandaag. Smeer je in als je je huid aan de zon blootstelt, zodat dit orgaan kan wennen aan de eerste zonnestralen. Begin met een hoge factor en laat niets aan het risico over. Ben je gespannen over je sinaasappelhuid? Gebruik een anti cellulitis massage apparaat om je huid in vorm te krijgen voor je je badkleding uit de kast trekt. En misschien wel het belangrijkste: houd van je lichaam. Geniet van je lichaam én de zomer. Ja, die twee gaan prima samen!

 

Geef een reactie