LiberoAankoop

Libero Aankoop

Je hebt het besluit genomen om je huis te gaan verkopen. Een grote stap waar veel bij komt kijken. Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk je woning verkopen, maar hoe krijg je dit voor elkaar? Wij hebben vier effectieve tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1. Een opgeruimd huis

Als je woning te koopt staat en er bezichtigen mogelijk zijn is het belangrijk dat je huis opgeruimd en schoon is. Dat geeft een potentiële koper niet alleen een goed gevoel maar het zorgt er ook voor dat de ruimtes in je woning een stuk groter lijken. Het is ook aan te raden om persoonlijke spullen op te bergen. Maak het huis voor iedere bezichtiging ook even schoon.

Tip 2. Kies een neutrale kleur muur

De tweede tip is een neutrale kleur voor je muren. Misschien ben jij wel helemaal verliefd op je trendy jeans blauwe muur maar het kan zomaar zijn dat iemand anders het helemaal niets vindt. Dit kan ervoor zorgen dat er niet tot aankoop wordt overgegaan. Schilder alle muren heel simpel met een witte kleur. Grote kans dat je ruimtes ook meteen groter ogen. Het is kost weinig maar biedt meer kansen.

Tip 3. Zorg voor uitstekende foto’s

Als je je woning wilt gaan verkopen is het maken van kwalitatieve fotos enorm belangrijk. Je kunt ook kiezen om een video te laten maken. Ondanks dat het maken van foto’s vrij eenvoudig lijkt is het aan te raden om dit door een specialist te doen. Er zijn bedrijven te vinden die zich specialiseren in woningfotografie. Makelaars maken hier ook gebruik van. Duidelijke fotos zijn dus belangrijk maar maak er niet teveel. Zo zorg je ervoor dat geïnteresseerden nieuwsgierig worden en een afspraak maken voor een bezichtiging.

Tip 4. Een lege opbergruimte

Veel mensen vinden het bij een woning belangrijk dat er voldoende opbergruimte aanwezig is. Zorg er dus voor dat je opbergruimte leeg is en niet vol staat met jouw rommel. De meeste mensen kunnen hier niet doorheen kijken. Vraag bijvoorbeeld aan familie of vrienden of je tijdelijk je spullen bij hun mag brengen.

Voor echte inhoudelijke tips kun je hier terecht: Libero Aankoop

Geef een reactie