Nieuw kapsel in Delft

Veel mensen hebben last van droog haar en waarschijnlijk heeft iedereen er wel eens mee te maken gehad. De wintermaanden helpen ook mee aan droog haar en daarom is het slim om je haar in deze tijd wat extra aandacht te geven. Vaak denken mensen dat heel veel je haar wassen juist goed voor je is, omdat het dan lekker schoon blijft. Maar te vaak je haar wassen kan veel schade opleveren wat vervolgens weer uitloopt in het hebben van droog haar. Veel natuurlijke oliën die een positieve werking hebben op je haar en hoofdhuid worden door het vele wassen verwijderd. Deze natuurlijke oliën heb je juist weer nodig om droog haar te voorkomen. Daarnaast is het vele gebruik van een föhn of stijltang ook beschadigend voor je haar. Dit komt door de warmte die het afgeeft op je haar.

Laat je verwennen bij de kapper

De kapper kan je haar ook goed verzorgen als je hier naar vraagt. Zij weten vaak precies wat ze met droog haar aan moeten en hebben hier ook producten voor. Zij kunnen dit na een behandeling in je haar smeren en mocht het bevallen kan je het product natuurlijk ook zelf kopen, zodat dit vervolgens weer thuis gebruikt kan worden. Als je woonachtig bent in Delft wil je waarschijnlijk het liefst naar een kapsalon in Delft. Er zijn genoeg kappers in Delft en dus genoeg keuze.

Geen last van droog haar maar wel pluis?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen last hebt van droog, maar juist pluizig haar. Ook hier zijn verschillende producten voor die dit probleem op kunnen lossen. Zo zijn er verschillende haarmaskers en serums die hier bij kunnen helpen. Een andere goede tip is om eens een satijnen handdoek of kussensloop uit te proberen. Katoen kan je haar namelijk laten uitdrogen doordat het de natuurlijke oliën uit je haar absorbeert.

Geef een reactie