muren laten spuiten

Muren laten spuiten door schilder

Wanneer je net je nieuwe woning opgeleverd hebt gekregen kun je starten met schilderen. Het schilderen kun je zelf doen of uitbesteden aan een professionele schilder. Zodra je erover nadenkt om het schilderwerk uit te besteden aan een schilder ben je in dit artikel op het juiste adres.

In dit artikel ga ik je het één en ander onthullen over latex spuiten. Waarom muren spuitwerk veel mooier is dan de woning laten rollen, waarom spuitwerk een stuk goedkoper is etc.

Waarom ik muren spuiten adviseer:

De reden waarom ik muren spuiten adviseer is omdat het eindresultaat een stuk mooier is dan alles laten rollen. Dit komt omdat  een latex spuiter de latex met een professionele spuitmachine de latex met fijne nevel op de muren spuit.

Doordat de nevel fijn op de muren gespoten wordt, krijg je aan het einde geen banen of lelijke strepen te zien. Daarnaast is  het laten uitvoeren van spuitwerk ook een stuk goedkoper dan rollen. Dit heeft ermee te maken met het feit dat de latex spuiter/schilder snel klaar is met het spuitwerk. Omdat de spuiter sneller klaar is, hoeven er ook minder arbeidsuren betaald te worden.

Spuitwerk kan wel 40% goedkoper uitpakken dan alles ouderwets rollen en kwasten. Stel je hebt 100 vierkante meter aan muren/plafonds dat geschilderd moet worden, dan kan het 1500 euro exclusief btw kosten als je kiest voor rollen. Kies je voor latex spuiten dan kunnen de kosten al snel zakken naar 1000 euro exclusief btw.

Goedkope en dure latex spuiters

Wanneer je opzoek gaat naar een latex spuiter zal je al grote prijsverschillen tegenkomen. Latex spuiter 1 biedt zijn spuitwerk aan voor 7 euro per vierkante meter en latex spuiter 2 biedt werkt voor 9 euro per vierkante meter. De verschillen zitten vaak in de verf die gebruikt wordt.

De goedkopere latex spuiters maken vaak gebruik van een goedkope spuitverf. Bijvoorbeeld schrobklasse 3. Schrobklasse 1 is de beste kwaliteit en vaak gebruikt de latex spuiter die wat duurder is deze latexverf.

Latex spuitwerk door ons laten uitvoeren

Wil je de beste kwaliteit latex spuitwerk, kies dan voor ons. Wij werken met de beste materialen en gaan pas weer naar huis als u 100% tevreden bent.

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf de prijs te bepalen. Kiest u voor spuitpakket 1 dan voeren wij ook al de voorbereidende werkzaamheden uit. Werkzaamheden zoals  stopcontacten demonteren/monteren, afplakken, hoeken kitten, etc.

Pakket 1 is dan ook onze duurste pakket. Wanneer je zelf 2 rechterhanden hebt en zelf kunt afplakken kun je kiezen voor pakket 2. Bij pakket 2 worden er goedkopere prijzen per vierkante meter aangeboden omdat je zelf alle voorbereidende werkzaamheden doet.

=> Klik hier voor de spuitwerk kosten

Geef een reactie