Ontbijten Scheveningen na een heerlijke dag in deze badplaats

Ontbijten Scheveningen? Dat doe je in een hotel na een heerlijke dag Scheveningen, iets dat je prima in zowel de zomer als de winter kunt doen. Een bezoek aan Scheveningen is het hele jaar door interessant. Daarbij heeft de badplaats zoveel te bieden, dan je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt. Boek daarom een hotel en maak er bijvoorbeeld een weekend van. Kun je ook heerlijk ontbijten in Scheveningen.

Ontbijten Scheveningen na een leuke dag uit

Ontbijten Scheveningen doe je dus na een leuke dag Scheveningen. Scheveningen ligt tegen Den Haag aan. In eerste instantie was het een vissersdorp. Later werd het echter vooral een aantrekkelijke badplaats, iets wat Scheveningen tot aan de dag van vandaag is, Scheveningen heeft een zeer rijke historie. Mooi voorbeeld is wel het Kurhaus, een hotel dat in 1884 al gebouwd werd. Ontbijten Scheveningen en speciaal in het Kurhaus is al een belevenis op zich.

Scheveningen heeft erg veel te bieden

Scheveningen heeft iemand die van een heerlijke dag uithoudt heel erg veel te bieden. Zo vind je er talloze uitgaansgelegenheden in de vorm van bijvoorbeeld een casino, talloze restaurants en een eigen bioscoop. Ook een bezoek aan het bekende Circustheater is altijd de moeite waard. Alle bekende artiesten treden er op en als je met de auto gaat dan parkeer jij de auto gewoon onder het theater in een ruime parkeergarage.

Breng altijd een bezoek aan de pier

Natuurlijk ga je als je wilt ontbijten Scheveningen ook een bezoek brengen aan de pier. Lang leek het erop dat de pier helemaal zou verdwijnen. Zover is het gelukkig niet gekomen. De pier is weer open en er is altijd reuring rond de pier. Je kunt ook daar ontbijten Scheveningen en terecht in verschillende eetgelegenheden. Bij de pier hebben avonturiers ook de kans om te bungeejumpen en in de nabijheid van de pier kun je ook in een reuzenrad stappen. Dit is zeker een aanrader, want zo zie je en Scheveningen en Den Haag van bovenaf. Een ideaal moment om foto’s te maken. Ook in de warme zomermaanden is het goed toeven in de cabine van het reuzenrad. Die zijn namelijk voorzien van airco’s.

Een verkoelende duik in zee

Natuurlijk kun je behalve ontbijten Scheveningen ook heerlijk op het strand liggen, kun je surfles nemen en neem je af en toe een verkoelende duik in de zee. Ook het centrum van Scheveningen is de moeite waard. Je kunt zowel het nieuwe als het oude centrum overigens bereiken met een speciale oude trein die elk uur rijdt. En onderweg kun je gewoon uitstappen om heerlijk te shoppen in het ook al gezellige centrum van Scheveningen. En zo heeft Scheveningen gewoon heel erg veel te bieden. En dat voor zowel jong als oud. Het is wel zo dat je in één dag nooit van al het leuks kunt genieten. Boek daarom in elk geval een weekend of een midweek. Dan ontdek je ook wat Ontbijten Scheveningen precies inhoudt.

 

Lekker een hapje eten in een restaurant Scheveningen.

Geef een reactie