Sieraden stijl gids 2018 budget vriendelijk doch trendy

Sieraden stijl gids 2018 budget vriendelijk doch trendy

We willen allemaal stijlvol voor de dag komen. Ik begrijp het wel. Je kent het gezegde kleren maken de man (en vrouw) (en transgender) (ik wil niemand uitsluiten). De oufit hebben de meeste mensen wel onder de duim. Bij Fast Fashion zoals Zara en H&M kun je tegenwoordig heel goedkoop een top outfit op de kop tikken. Maar daar zou het idealiter niet mogen eindigen. Je hebt ook trendy sieraden of accessoires nodig om de puntjes op de i te zetten.

Maar ik hoor je denken sieraden en juwelen dat is toch peperduur? Niet echt functioneel zoals kleding wel is, klein van stuk, maar toch prijzig? Als minimaliserende functionele persoon, hebben sieraden toch helemaal of althans niet veel toegevoegde waarde. Goed die gedachtes kan ik best wel begrijpen. Maar ik wil dan toch dit misverstand uit de wereld helpen dat sieraden duur zouden moeten zijn. Dat is helemaal niet zo. In China kun je heel goedkoop prachtige sieraden op de kop tikken. Ik begrijp dat je geen zin hebt om naar Shanghai te vliegen. Dat bedoel ik ook niet. Maar je kunt via het internet, sieraden bestellen. Je kunt reviews lezen, gemakkelijk betalen met iDeal. Dit kan op sites als Dhgate en Aliexpress.

Nadelen van op zulke websites bestellen is dat soms je items tegen gehouden worden bij de douane. Indien je de sieraden alsnog wilt ontvangen betaal je dan import heffingen en dat soort zaken. Het duurt doorgaans ook erg lang voor je de sieraden in huis hebt, wel een week of twee of drie. Ten slotte, soms komt het helemaal niet aan.

De oplossing die ik vond is IkBenSieraden.nl. Dan heb je de super scherpe prijzen van sites als Aliexpress. Maar je hebt ook tegelijkertijd, geweldige service, mogelijkheid Afterpay, vaak volgende dag al in huis en gratis verzending en retourneren.

De details:
Adres: Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden
Provincie: Utrecht
Telefoon: 06 39229098
URL: https://www.ikbensieraden.nl/

Ikzelf koop er al mijn oorbellen, ringen en kettingen. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook flash tattoo en horloges. Hier vind je alle sieraden in de aanbieding. Ze hebben nu een sale voor de zomer van 10% dus vergeet vooral ook niet de coupon.

Geef een reactie