Normale sokken versus Sneakersokken: wat is de juiste keus voor jou

Normale sokken versus Sneakersokken: wat is de juiste keus voor jou

Bij ons fashionista’s is al jarenlang een debat gaande, wat zijn de beste keus onder shorts zijn dat a) sneakersokken of toch b) normale sokken?

Spoiler alert: ook in dit artikel gaan we de strijd niet beslechten. Wat draag ik zelf? Ikzelf opteer voor reguliere sokken. Wat is de reden daarvoor? Eigenlijk vreemd voor een fashionista, maar in dit specifieke geval verkies ik draagcomfort over stijl en uiterlijk. Ik vind reguliere herensokken namelijk veel lekkerder zitten dan sneakersokken. Een voordeel aan sneakersokken is wel dat met de zomer met mindere hoeveelheid stof, dit een stuk fijner is, vooral met hitte. Wat er goed uitziet onder shorts? Smaken verschillen zou ik zeggen. Al moet ik zeggen witte lange sokken onder shorts zijn nooit een goed idee. Doe dat vooral niet zou ik jullie mee willen geven. Het moeten wel stijlvolle sokken zijn. Liefst van topmerken zoals Falke en CK en Tommy Hilfiger. Niet van die goedkope Zeeman of Action sokken. Sowieso zou je die niet moeten willen, die gaan maar een paar maanden mee. Mijn CK sokken die bezit ik al een jaar of vijf. Zullen de meest straffe omstandigheden zonder zucht doorstaan.

Enfin voor het overzicht, deel ik hieronder de assortimenten van beide types.

– Normale sokken: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken
– Sneakersokken: https://www.hemdvoorhem.nl/sneakersokken

Nogmaals, vandaag gaan we de strijdbijl niet begraven. Er zal altijd discussie blijven wat zijn nu de beste sokken types. Ze hebben beide blijkbaar bestaansrecht. Er zijn mensen die zijn voor Feyenoord, er zijn mensen met een hart voor Ajax. Er zijn mensen die kopen alleen Apple, andere opteren voor Microsoft. En dus zullen er altijd mensen zijn die reguliere lengte sokken kopen louter of juist mensen die altijd de beslissing zullen nemen ten faveure van sneakersokken. Dit is een feit des levens die ik heb leren accepteren door de jaren, en iedereen moet vooral doen waar hij zij of het zich goed bij voelt.

Geef een reactie