Stijladvies: combineer deze schoenen met bootcut jeans

Een bootcut jeans bestaat al sinds jaar en dag als een van de meest geliefde jeansmodellen. Deze jeans soort valt recht naar beneden met een licht uitlopende pijp. Naast de enorm geliefde skinny jeans en flared pants, blijft dit dus ook een jeans soort die altijd gedragen zal worden. Maar welke schoenen zijn goed te combineren met bootcut jeans?

Draag enkellaarsjes onder bootcut jeans

Enkellaarsjes zijn goed te combineren onder deze jeans soort. Vooral enkellaarzen met een hakje staan elegant onder een bootcut jeans. Maar ook schoenen met een punt of zonder hak zijn perfect geschikt om te dragen onder een bootcut jeans. Zorg er echter wel voor dat je spijkerbroek altijd iets boven de grond valt, zodat je er in ieder geval niet over kunt struikelen en je je toffe enkellaarsjes kunt showen. Gabor heeft vele leuke enkellaarsjes in hun collectie die perfect matchen met een bootcut jeans.

Combineer je bootcut jeans met sneakers

Sneakers zijn altijd te combineren met jeans. Zowel enorm felle en kleurrijke sneakers als basic sneakers in zwart wit of pastelkleuren zijn te dragen onder een bootcut jeans. Hierdoor kun je eigenlijk elke sneaker wel dragen onder deze jeans soort. Door de hogere pijp valt een schoen extra op onder een bootcut jeans, dus ook een enorm kleurrijk sneaker zal je outfit afmaken en ervoor zorgen dat je er modieus uitziet.

Kies voor de stoere combi met cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn vaak stoer en toch vrouwelijk. Zeker met het dragen van een blouse erop, maak je er al snel een stoere, maar toch vrouwelijke outfit van. Cowboylaarzen zijn dus uitermate geschikt om te combineren met je bootcut jeans.

Online schoenen bestellen

In tijden van corona is schoenen passen in de winkel erg lastig. Gelukkig kun je eenvoudig online schoenen bestellen, deze passen en kijken of ze onder jouw bootcut jeans staan. Ga jij voor de cowboylaars, sneaker of enkellaars dit seizoen? Of kies je er gewoon voor om al deze schoensoorten toe te voegen aan je collectie om dit seizoen extra modieus voor de dag te kunnen komen en vrijwel elke outfit eenvoudig te kunnen matchen?

Geef een reactie