Twee tips voor een badkamerrenovatie!

De badkamer is een van de woonvertrekken in jouw woning die bijna volledig alleen door jou gebruikt wordt. Je zult ongetwijfeld wel eens gasten hebben die de badkamer gebruiken, maar over het algemeen is dit heel minimaal. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat de badkamer precies zo ingericht is als dat jij dat wilt. Je hoeft hierin dus niet of nauwelijks rekening te houden met de mening van anderen wat betreft de inrichting! Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je momenteel niet 100% tevreden bent met de inrichting van je badkamer. Als dat het geval is, dan dien je snel door te lezen! In deze blog geven we je namelijk enkele tips die je kunnen helpen bij het (her)inrichten van je badkamer.

Extra interieur

Je kunt de uitstraling van je badkamer een boost geven door nieuw interieur aan te schaffen. Nu zul je waarschijnlijk op de grond niet heel veel ruimte hebben voor nieuw interieur, dus je kunt in dit geval beter kiezen voor interieur wordt toegevoegd aan huidig interieur. Denk hierbij aan een badplank! Deze kun je over de badrand plaatsen en zorgt ervoor dat je een heerlijk glas wijn kunt drinken in bad. Ook kun je hier bijvoorbeeld een tablet op kwijt. Waar een normale plank in huis bevestigd dient te worden met bijvoorbeeld industriele plankdragers hoeft dat bij de badplank niet. Deze kun je gewoon over de badrand leggen en na gebruik weer in een opbergruimte stoppen!

Nieuwe tegels

De meeste badkamer muren zijn betegeld. Na verloop van tijd kan het natuurlijk zijn dat je uitgekeken raakt op de huidige tegels. Je kunt in dit geval er gemakkelijk voor kiezen om nieuwe tegels te plaatsen. Doordat de tegels de gehele muur bestrijken zal je na het opnieuw betegelen van de badkamer het idee hebben dat je een volledig nieuwe badkamer hebt. Het zal wel even een flinke klus zijn, maar binnen een dag moet de volledige badkamer wel van nieuwe tegels voorzien kunnen zijn. Je kunt dan direct de dag na plaatsing genieten van de nieuwe uitstraling van jouw badkamer!

Geef een reactie