Waarom Jacob Cohen jeans comfortabel zitten

Waarom Jacob Cohen jeans comfortabel zitten

Een standaard spijkerbroek is gemaakt voor de massa, maar ze zitten zelden echt comfortabel. De Italiaanse tailleur Jacob Cohën besloot daarom in 1985 een ander jeansgeluid te laten horen. Hij wilde broeken maken die comfortabel zitten én slank afkleden. Helaas is deze unieke ontwerper inmiddels overleden, maar gelukkig leven zijn Jacob Cohen jeans voort. Zijn collectie spijkerbroeken bestaat uit drie lijnen.

De 620 is er voor stevige benen

Ben je wat forser gebouwd, of heb je vanwege een sport stevige bovenbenen? Dan ken je de nadelen van de meeste spijkerbroeken. Ze zitten te strak of ze kleden niet mooi af. De Jacob Cohen 620 jeans ondervangen dit probleem. Ze hebben extra ruimte voor stevigere bovenbenen, maar ze zijn tegelijkertijd slank gesneden. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze broek comfortabel zit, maar toch slank oogt.

Het moderne heupmodel 622

Al een tijdje zien we spijkerbroeken met een lagere tailleband. Het oogt hip en jong. Helaas gaat een lage taille vaak ten koste van de pasvorm. De jeans zakt dan bijvoorbeeld snel af. Met een Jacob Cohen 622 behoud je de slanke pasvorm, zonder in te boeten op het uiterlijk. Ze zijn bovendien uitgerust met een mooie knoopsluiting. Kortom, een slanke stretch jeans en beschikbaar in diverse wassingen.

Met de 688 heb je extra ruimte

Mannen met een buikje zie je nog weleens hun spijkerbroek optrekken. Dat gebeurt dan omdat zijn buik de jeans aan de voorzijde omlaag duwt. Achter gaat de broek vervolgens ook zakken. Met de Jacob Cohen 688 is dit probleem te voorkomen. Deze spijkerbroek loopt aan de achterzijde als het ware hoger door. De buik heeft daardoor voor meer ruimte. Dat komt de pasvorm ten goede en scheelt ongemak.


Dankzij deze drie Jacob Cohën jeans modellen kan iedere man comfortabel en elegant gekleed de deur uit. Dit broekenmerk is een duurzame investering waar je lang plezier van hebt.

Geef een reactie