De eisen van het moderne leven

De eisen van het moderne leven

De moderne man en vrouw houden zich met een breed aantal onderwerpen bezig. En je moet tegenwoordig ook wel! Een aantal generaties geleden was het nog volkomen normaal om een traditionele rolverdeling te hanteren. De man als kostwinner en de vrouw thuis, zich bezighoudend met het huishouden en de kinderen. Nu worden in de meeste moderne gezinnen de rollen samen door de partners ingevuld. Maar beide partners houden er ook nog eens een sociaal leven op na, moeten sporten en zich met trends en lichaamsverzorging bezighouden. Je bentt tegenwoordig huisman/-vrouw, carrièretijger en toegewijd sportschoolbezoeker.

Vragen die je niemand anders durft te stellen

Je kunt natuurlijk niet in elke rol uitblinken en dus is een advies of een duwtje in de rug op zijn tijd wel fijn. Hoewel mannen er ook wat van kunnen, staan toch vooral de vrouwen erom bekend om werkelijk waar elk onderwerp bespreekbaar te maken. Maar is dat wel echt zo? Lang niet elke vrouw vindt het fijn om persoonlijke onderwerpen te delen. Persoonlijkheid speelt hierbij een rol. In dit vrouwenblog vind je onderwerpen die jij als vrouw zijnde misschien toch wat minder makkelijk vindt om met je vriendinnen te bespreken.

Alles waar de man zich mee bezighoudt

En jij als man zijnde dan? Ook jij vindt het lang niet altijd even fijn om je helemaal bloot te geven. Zeker niet als het om delicate onderwerpen gaat, of dingen waar je je misschien voor schaamt. Maar natuurlijk kan het ook zijn dat je over de ‘huis-, tuin- en keukenonderwerpen’ wat meer wilt weten. Voor jou als man is Mannenaanrader.nl dan een echte uitkomst. Hier lees je alles over je lichaam, voeding, sporten maar ook vakanties. Je kunt het zo gek niet bedenken of je leest het wel op deze website terug.

Geef een reactie