Zo kan je jouw tuin inrichten

Je bent toe aan een grondige verzorging van uw tuin, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Een stijlvolle, moderne tuin kan heel mooi zijn en perfect passen bij uw woning. Wil je een stijlvolle tuin, maar weet je niet waar je op moet letten bij het inrichten ervan?Dit zijn enkele tips gegeven om je favoriete tuin te creëren!

De stijlvolle tuin met strakke en rechte lijnen maakt je moderne woning nog perfecter. De tuin is een verlengstuk van de woonkamer, waar het op dezelfde manier kan worden ingericht om het gevoel van een woonkamer in de open lucht te krijgen. Grote groene ruimtes, strakke lijnen en soms opvallende bomen of standbeelden zijn de kenmerken van modieuze tuinen. De stijlvolle tuin is altijd nieuw, ademt een vredige en vredige sfeer uit en is het hele jaar door mooi.

Stijlvolle tuinen inrichten

Een stijlvolle tuin vraagt ​​om een ​​sterk ontwerp. Gebruik hiervoor de rechte lijn die vanuit het huis is getrokken. Zo zorg je ervoor dat de tuin en het huis één geheel vormen en rust en harmonie creëren. Het planten van mooie groene hagen kan het kader van de tuin vormen. Daarom is ook in de winter, wanneer de rest van de tuin in winterslaap is, de tuinstructuur nog zichtbaar.

Moderne en stijlvolle tuinen zijn doorgaans gemakkelijk te onderhouden. Bestrating wordt veel gebruikt en er is bijna geen beplanting. U kunt kiezen voor grote en sterke natuurtegels of betontegels. Ze zijn zeer geschikt voor moderne en stijlvolle tuinen. Kun je het een beetje losmaken en vervangen door grote stenen of gebroken leien.

Schutting

Als u uw tuin wilt inrichten, zijn schuttingen erg belangrijk. In brochures en websites kom je de term “houten betonnen schutting” vaak tegen. De eenvoudigste vorm van houten betonnen omheining is een houten tuinscherm dat op een betonnen band en tussen betonnen kolommen wordt geplaatst. Dit is de schutting die je vaak ziet en er zijn veel verschillende combinaties om uit te kiezen, zodat je zelf de uitstraling kunt bepalen. Wil je bijvoorbeeld een lichtgewicht schutting, dan is een tuinscherm van geïmpregneerd hout met licht grijze betonnen kolommen een goede keuze. Kunnen er meer hekken komen? Dan kunt u ook overwegen om tussen de antracietkleurige betonnen kolommen hardhouten tuinschermen te plaatsen. Bent u op zoek naar een uitgesproken schutting geschikt voor moderne tuinen? Stel je een zwart tuinscherm voor met licht grijze betonnen kolommen.

Overkappingen

Wil je zoveel mogelijk genieten van de buitenactiviteiten? Dus zowel op warme en koude dagen, en ‘s avonds gezellig in de tuin? Dan is een veranda of overkapping perfect voor jou! Steeds meer tuinliefhebbers ontdekken de voordelen van veranda’s of overkappingen. Het blijft er langer warm en je kunt er comfortabel schuilen voor de wind. Is de dag koeler? Dan maak je van je overkapping  eenvoudig een comfortabele en warme plek met een sfeerhaard of een mooie deken. Naast dat het veranda of de overkapping een ideale aanvulling is op de tuin, is deze ruimte ook zeer geschikt voor mooie vormen.Hoe richt je je veranda of overkapping in? Kies je ervoor om hem aan te passen aan de tuin of liever af te stemmen op het interieur? Hierdoor wordt de woonkamer uitgebreid naar buiten. Of zou je een heel andere stijl kiezen? Bijvoorbeeld de stijl van je favoriete vakantieland. Dit is het voordeel van de veranda, de combinaties zijn eindeloos.

Geef een reactie