3 ‘must haves’ die niet in uw kledingkast mogen ontbreken deze zomer

Drie kledingstukken voor de ideale zomeroutfit

De zomermaanden staan voor de deur. Hoogste tijd om uw garderobe op orde te brengen. Welke items mogen deze zomer zeker niet ontbreken in uw collectie? Wij hebben voor u drie items geselecteerd, waarmee u uw zomeroutfit compleet maakt. Items die geschikt zijn voor een strandfeest bij ondergaande zon, waarmee u heerlijk kan vertoeven op het water of een lange wandeling kunt maken langs de boulevard.

Lichtblauwe Yacht LoafersLichtblauwe Yacht Loafers

De lichtblauwe Yacht Loafers van Aurélien is het vlaggenschip van het merk. De schoenen zijn een klasse apart als het gaat om de combinatie tussen klasse en comfort. Deze loafer is uitermate geschikt voor een zonnige wandeling langs het strand of de boulevard.

Het ongevoerde materiaal waarmee de schoen is ontworpen, zorgt voor flexibiliteit, ademend vermogen en ultiem comfort. De loafer is afgewerkt met details, zoals een zigzagrand op de tong en handstiksels langs de neus. Dit getuigt van het hoge vakmanschap waarmee de schoen wordt ontworpen.

De lichtblauwe Yacht Loafer is beschikbaar in de maten 40 t/m 45. De loafers kosten € 245.

Badstof Polo ShellBadstof Polo Shell

Het badstof polo shirt zou een verplicht item moeten zijn in ieders garderobe. Het shirt is geschikt om rond te struinen in de stad, maar ook om heerlijk te ontspannen in een loungeset. Dit poloshirt van Aurélien is ontworpen van zacht katoen en is een onmisbaar item tijdens uw zonvakantie. Vanwege haar tijdloze styling is dit poloshirt geschikt onder iedere broek en schoen.

De badstof polo shell is beschikbaar in de maten S t/m XL. De polo kost € 75.

Zwembroek donkerblauwZwembroek donkerblauw

De Aurélien geklede zwembroek in het donkerblauw is een tijdloze zwembroek. Deze zwembroek kan op het strand, aan het zwembad, op de boot, maar ook zeker daarbuiten gedragen worden. Een leuk feitje dat niet onbenoemd gelaten mag worden, is dat deze zwembroek is geïnspireerd op James Bond in de film Thunderball. Deze zwembroek is gemaakt in Italië en ontworpen in zeer lichtgewicht en zacht polyamide. Hierdoor voelt de zwembroek erg zacht aan en droogt hij uitermate snel.

De donkerblauw geklede zwembroek is beschikbaar in de maten S t/m XL. De zwembroek kost € 105.

Over Aurélien

Aurélien is een Nederlands merk met de kwaliteit van een Italiaans modehuis.

Het merk laat zich inspireren door mediterrane invloeden. Waar de initiële focus lag op de driving shoe, is het assortiment inmiddels uitgebreid tot een volledige collectie voor zowel hem als haar. De kleding van Aurélien is er voor de man en vrouw die zich wel onderscheiden in zowel stijl als kwaliteit. Dit alles op een manier die zich definieert als ingetogen.

 

 

 

 

Geef een reactie