3 tips bij het zoeken van een fijne eettafel

In de meeste huishoudens wordt de eettafel erg veel gebruikt. Niet alleen maar om aan te eten, maar ook om huiswerk aan te maken of te koken. Het is dan ook vaak de bedoeling dat deze tafel nog vele jaren mee zal gaan. Hier mag je dus best wat in investeren! Naast de goede kwaliteit die je wilt voor je eettafel moet hij natuurlijk ook bij je smaak passen. Spullen die je elke dag gebruikt en naar kijkt verdienen veel aandacht. Een eettafel kopen doe je dus niet zomaar. Voordat je een beslissing maakt is het dus slim om aan de volgende zaken te denken:

Hoe groot of klein moet hij zijn?

De maat van je eettafel ligt natuurlijk aan het aantal personen die er aan gaan zitten. Met grote gezinnen zal je dus een flinke tafel moeten binnenhalen. Maar ook als je maar met z’n tweeën bent, kan een grote tafel juist bij jullie passen. Doordat het thuiswerken nu heel populair is geworden, kan een grote tafel ook heel goed uitkomen. 

 

Naast het aantal mensen is natuurlijk ook de beschikbare ruimte zeer belangrijk. Een kleine keuken of woonkamer kan natuurlijk maar een kleine eettafel hebben! Daarnaast kan je ook door met verschillende vormen te spelen een hele andere uitstraling verwezenlijken.  

Kies de perfecte stijl

Naast het formaat is de stijl ook een belangrijke factor bij het kiezen van een eettafel. Als je al weet wat jouw stijl inhoudt, is het ook makkelijker zoeken naar de perfecte meubels. Ben je nog niet helemaal zeker wat je eigenlijk mooi of lelijk vindt? Dan moet je nog even op het internet wat inspiratie op doen! Om er helemaal zeker van te zijn dat je de perfecte eettafel uitkiest, kan je hem ook zelf op de website van Mister Tafel ontwerpen. Hier kies je apart een tafelblad en een onderstel, zo heb je een unieke tafel in huis!

Kwaliteit is hartstikke belangrijk

Zoals alle spullen van hoge kwaliteit, gaan deze langer mee. En zeker bij een grote investering zoals een eettafel, heb je liever iets wat nog een aantal verhuizingen of generaties mee zal gaan. 

Geef een reactie