Cadeautje voor je vriendin? Kijk naar zilveren sieraden

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een vriendin? Vaak geven we standaard cadeaus, zoals chocolade of bonbons, parfum of showergel. Je kunt echter ook eens een persoonlijk cadeau geven, zoals sieraden. Misschien denk je dat het veel te persoonlijk is om sieraden te geven omdat deze zo smaakgevoelig zijn, maar in de praktijk valt het reuze mee. Meestal weet je namelijk wel wat voor smaak je vriendin heeft. Je kunt bij Wereldse Juwelen of een andere juwelier ook vragen naar neutrale sieraden. Wil je meer weten over de verschillende zilveren sieraden die je als cadeau kunt geven? Lees er dan meer over in deze blog.

Passende sieraden bij een outfit en gezicht

Als je sieraden of Zilveren oorbellen voor dames gaat kopen, is het belangrijk om na te denken wat voor soort kleding je vriendin graag draagt. Hierdoor kun je makkelijker de juiste oorbellen of sieraden voor haar uitzoeken, zodat ze iets heeft wat bij haar outfit matcht. Zorg er ook voor dat je sieraden koopt die qua kleur goed bij een outfit past. Gouden sieraden passen bij warme kleuren zoals rood, en zilver past bij koele tinten zoals pastel. Verder is het goed om sieraden aan te schaffen die goed staan bij iemands gezichtsvorm. De vuistregel is om oorbellen uit te kiezen die de tegenovergestelde vorm van iemands gezicht hebben.

Oorbellen combineren

Heeft je vriendin meerdere oorbelgaatjes? Dan is het leuk om knopjes te kopen als ze al ringetjes heeft. Deze twee kun je namelijk goed combineren. Begin met de ringetjes of andere oorbellen, en doe daarna de knopjes. Ook kun je kleuren afwisselen, bijvoorbeeld goud en zilver. Hierdoor krijg je een mooi contrast. Als je vriendin meer van minimalistische sieraden houdt, dan kun je kiezen voor een earcuff. Dit is een oorbel die zowel dagelijks als tijdens feesten prima staat en een mooie uitstraling geeft.

 

Geef een reactie