Caps bedrukken

Niet alleen helpen ze ons tegen de felle lichten van de zon, maar ook zijn ze nog eens super mooi te dragen. Het bedrukken van petten kan een hele leuke gift zijn voor klanten namens uw bedrijf of evenement.

 

Waarom caps dragen?

Ze zijn de laatste jaren weer helemaal terug in de mode geraakt als accessoire voor je outfit. Een pet is niet alleen goed als accessoire voor je outfit, het kan ook heel handig zijn om te dragen! TBTB heeft een aantal voordelen voor u op een rijtje staan. Ten eerste scheelt het tijd in de ochtend. We kennen het allemaal wel net 5 minuten te lang in je bed blijven liggen en nu moeten haasten voor de bus, op zulke moment kun je het doen van je haar wel vergeten. Je hoeft je haar niet te kammen en kan simpel de pet aandoen om toch nog op tijd te komen op uw afspraak.

Daarnaast blijft je haar goed zitten, doe je je pet in de ochtend op en in de avond af zal je haar weer hetzelfde zitten. Door de pet hoef je je niet zorgen te maken om de wind, regen of hagel en heb je dus ook geen zorgen om een bad hair day.

Natuurlijk is de pet ook handig voor datgeen waar het echt voor dient…. de zon. In Nederland houden wij er natuurlijk van om op vakantie te gaan naar de warmere landen als Spanje en Griekenland. Zonder dat we het doorhebben kan het niet gebruiken van een pet toch dan wat roet in het eten gooien. Zo kan je een zonnesteek oplopen en als je er een weekje tussenuit gaat met wat vrienden, wil je dat er niet bij hebben. Het dragen van een pet beschermt je dan gemakkelijk tegen de zon en kunt u zonder problemen door de zon lopen.

Zoals hierboven ook al genoemd is het allang al niet meer alleen tegen het beschermen van de zon, in veel outfits kan je er nou eenmaal niet omheen en zie je een leuke pet gematcht met hun outfit. Het is een heel belangrijk en veel gedragen accessoire geworden in deze generatie.

Waarom petten bedrukken?

Je kan petten voor verschillende redenen bedrukken. Zo kun je ze als bedrijf bedrukken, daarbij kunt u dan gebruik maken van uw eigen logo, naam of eigen speciale tekst.

Een pet kan gebruikt worden als giveaway aan klanten om ze toch iets speciaals te geven, het krijgen van een geschenk is voor de klant altijd leuk om te krijgen, het gaat daarbij niet precies om wat je geeft zolang je de boodschap maar goed overbrengt. Zo is het geven van een pet met een leuke tekst een goede manier om uw bedrijf op de goede manier te vertegenwoordigen.

Natuurlijk kan je ook gewoon je pet bedrukken voor uw eigen bedrijf, als een leuk accessoire bij de werkkleding met de naam van het bedrijf erbij of het logo. Zo is het dragen van een pet als vrachtwagenchauffeur niet meer weg te denken, maar is het ook de perfecte accessoire voor bedrijven die voornamelijk buiten moeten werken denk aan bijvoorbeeld hoveniers. In de zomer is het soms niet te doen met de zon, voor uw werknemers is een bedrukte pet ook bescherming tegen een zonnesteek, maar ook tegelijk een promotie doordat uw bedrijfsnaam of logo goed in beeld zal zijn. Neem een kijkje op de website van TBTB om niet alleen mooie caps te bedrukken, maar om al uw bedrukbare promotie producten te vinden.

Geef een reactie