De mode van gouden oorbellen

De mode van gouden oorbellen is eeuwigdurend. In het tijdperk van de soberheid, was er een tijd dat mensen geen sieraden zouden kopen omdat het een imago had gekregen als zijnde te extravagant. Echter, de waarde en schoonheid die gouden oorbellen hebben is tijdloos. De prijs kan hoog zijn, maar ze zullen nooit uit de mode raken of ouderwets worden.

Zijn gouden oorbellen een luxe?

Gouden oorbellen zijn geen noodzaak, maar ze kunnen worden gezien als een luxeartikel. Ze zijn niet essentieel om te overleven, maar sommige mensen kunnen ze zien als een manier om waarde en schoonheid toe te voegen aan hun uiterlijk. Door hun prijskaartje lijken ze misschien een luxeartikel, maar de waarde van goud zal nooit veranderen.

Hoe draag je een paar gouden oorbellen

Een paar gouden oorbellen kan op vele manieren gedragen worden. Je kunt ze als een paar dragen, of je kunt slechts één gouden oorbel dragen. Je kan zelfs kiezen voor een oorbel met een parel of andere versiering om meer verfijning toe te voegen. Het belangrijkste ding bij het dragen van een paar gouden oorbellen is om dienovereenkomstig te kleden voor de gelegenheid, zodat ze niets wegnemen van je outfit. Bijvoorbeeld, als je naar een bruiloft gaat, zou je niet willen dat je beste jurk te dragen en vervolgens op een paar gouden oorbellen die botsen met wat je draagt! Wat is het verschil tussen gouden en zilveren juwelen?

Waarom zijn gouden oorbellen een goede investering?

Gouden juwelen worden vaak gezien als een investering. Hoewel de prijs van goud kan schommelen, is het onwaarschijnlijk dat het zijn waarde volledig verliest. Goud draagt ook goed en maakt je huid niet groen zoals sommige andere metalen doen. De kosten om gouden oorbellen van goede kwaliteit te maken zijn hoog. Als zodanig, wanneer mensen willen investeren in sieraden zullen ze kiezen voor oorbellen die ze elke dag kunnen dragen zonder zich zorgen te maken over hun te verliezen hun uiterlijk of aantasten met het gebruik.

 

Het meest gebruikte materiaal voor mode oorbellen is sterling zilver omdat het minder duur is dan goud. Oorbellen gemaakt van sterling zilver zijn 18k (18 delen goud), terwijl 18k-gouden oorbellen zijn 75% puur goud in gewicht of 22 karaat (22 delen goud). Sterling zilver is een goede keuze voor degenen die de uitstraling van goud willen zonder het hoge prijskaartje. Oorbellen van goud zullen echter echt nooit uit de mode raken!

Geef een reactie