De beste looks tijdens het thuis werken

Door alle maatregelen werken we massaal thuis en wordt er enorm veel gebruik gemaakt van platformen als Skype, Facetime en Zoom om toch in contact te blijven met collega’s en klanten. Die gezellige gesprekjes tijdens de lunch of bij het koffiezetautomaat zit er voorlopig even niet meer in, we leven totaal in een online wereld. Maar betekent dat dan dat je in je slobbertrui en pyamabroek achter de computer kunt kruipen? Nee, dat lijkt ons geen goed idee. Zeker niet wanneer je meetings gepland hebt staan. Bovendien wil je natuurlijk niet dat jouw werkgever je zo op beeld ziet zitten. Er komt natuurlijk weer een dag dat we terug naar kantoor gaan en dan wil je geen scheve gezichten. Maar goed, wat trek je dan wel aan tijdens een dag thuiswerken? We geven je een aantal leuke tips!

Comfortabel, maar toch stijlvol

Wanneer je een dag thuis aan het werk bent kun je over het algemeen de mantelpakjes wel even in de kast laten hangen. We begrijpen natuurlijk allemaal dat je niet met een strakke rok en hoge hakken achter de eettafel aan het werk gaat. Je outfit mag best comfortabel zitten. Maar hoe zorg je dan voor een stijlvolle outfit voor als je een meeting in gaat? Nou, je kunt bijvoorbeeld denken aan een broek die lekker zit. Combineer deze met een mooie nette trui of wellicht een blouse of top. Dan heb jij een prima outfit die voldoet aan de thuiswerk dresscode. Is het lekker warm buiten? Dan kun je ook prima een jurkje aantrekken Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het merk Lofty Manner. Zij hebben echt onwijs leuke jurkjes en rokken in het assortiment die prima door kunnen tijdens een thuiswerkdag. En het is nog betaalbaar ook, dus dat is helemaal mooi meegenomen, vind je ook niet?

Vergeet ook de rest van je look niet

Oké, dan kun je er dus voor zorgen dat je de perfecte outfit aan hebt voor een dag thuiswerken, maar vergeet ook niet te rest van je look. Kam dus ook netjes je haren en draag de make-up die je normaal gesproken ook naar kantoor zou dragen. Het hoeft natuurlijk niet, maar wanneer je normaal wel make-up draagt en dit nu niet doet, zul je geheid de vraag krijgen: “Ben je niet helemaal lekker? Je ziet er zo moe uit.”. En dat is natuurlijk ook niet echt fijn om elke keer te moeten aanhoren.

Geef een reactie