De beste motorhandschoenen voor de koude dagen

Het wordt weer kouder, de herfst heeft zijn intrede gedaan en de winter staat altijd sneller voor de deur dan je denkt. Tijd om je zomer motorhandschoenen weer op te bergen in de kast en warmere motorhandschoenen aan te schaffen. Dat is niet altijd even gemakkelijk, daarom helpen wij je graag met het kiezen van de ideale motorhandschoenen voor de koudere dagen. Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete exemplaren op een rijtje gezet.

IXS Montreal

Een echte topper. Deze allround motorhandschoenen van IXS zijn van echt, soepel geitenleer en hebben een binnen voering van tri-fleece. Ze zijn dus niet alleen waterdicht, maar ook ademend. De handschoenen hebben decoratieve stiksels en de palm heeft een dubbele lederen laag. Ze zijn voorzien van een klittenbandsluiting en de wijsvinger is touchscreen vriendelijk. Je kunt dus navigeren op je telefoon zonder je motorhandschoen uit te hoeven trekken. Geen koude handen meer!

Grand Canyon Sting

Deze Comfortabele en zeer sportieve motorhandschoenen zijn gemaakt van leer en textiel en ze zijn uitgevoerd met een Hipora membraam. Dit betekent dat de motorhandschoen waterdicht is, maar toch de ademende functie van het leer behoudt. Daarnaast zijn de handschoenen voorzien van een fleece voering, een sluiting van klittenband en zit er een harde protectie op de knokkels. Dit zal je handen beschermen bij een mogelijke val.

IXS Classic LC Cruiser

Klassieke motorhandschoenen van super zacht geitenleer. Een binnen voering van textiel en de palm én bal van de hand zijn voorzien van een dubbele lederen laag. Deze motorhandschoenen zorgen voor extra comfort door de uitwendige naden aan de vingers en hebben ze een verborgen zachte vulling in de knokkels. De manchet is in de breedte verstelbaar door de klittenbandsluiting. Kortom, een prachtexemplaar.

Davida Racer

Deze mooie, retro motorhandschoenen van Davida zijn gemaakt van zeer zacht, 1mm dik runderleer dat niet zal verkleuren door regen of zon. Ze zijn gestikt met kevlar draad en hebben een extra dikke handpalm. Daarnaast hebben de handschoenen een dikke nylon voering en een originele YKK rits. De handschoenen zijn van top kwaliteit en hebben een klassieke en elegante uitstraling door het traditionele race design.

Geef een reactie