Populaire oorbellen My Jewellery

Oorbellen van My Jewellery

Zoals de meeste vrouwen, ben ik gek op oorbellen. In ieder oor heb ik dan ook maar liefst 4 gaatjes. Vanzelfsprekend vind ik het saai om steeds weer dezelfde serie oorbellen te dragen, daarom wissel ik wekelijks af van hangertjes naar knopjes van goud naar zilver. Omdat ik geen bakken met geld wil uitgeven aan oorbellen maar wel graag kwaliteit draag waar ik lang plezier van heb, koop ik mijn oorbellen altijd bij My Jewellery.

 

Oorbellen bijpassend bij mijn kleding

Oorbellen bijpassend bij mijn kledingMy Jewellery heeft een enorm groot aanbod aan oorbellen, die helemaal aansluiten op de laatste modetrends. Je vindt bij My Jewellery alle denkbare modellen, variërend van minimalistische oorbellen en oorringen tot one piece oorbellen en statement oorbellen. Voor elk wat wils dus! Ongeveer alle oorbellen zijn beschikbaar in de kleuren goud of zilver. Ze zijn dus perfect te combineren met andere oorbellen of sieraden. Daarnaast hebben ze vanzelfsprekend ook oorbellen in allerlei andere kleuren in ons assortiment. Zo vind ik bij My Jewellery altijd een bij mijn kleding matchende oorbel. Oorbellen hoeven niet al te duur te zijn en je hebt er nooit genoeg van. Een ideale combinatie dus om lekker te kunnen shoppen bij My Jewellery. De oorbellen in deze online shop zijn bovendien erg duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn vrijwel allemaal gemaakt van roestvrijstaal en verkleuren dus niet. Je hoeft ze daarom ook niet af te doen onder de douche of in de sauna bijvoorbeeld.

Natuurlijk is het wel van belang om je sieraden en oorbellen van tijd tot tijd schoon te maken zodat deze er goed uit blijven zien. Bekijk dit artikel om een paar tips te lezen over het schoonmaken van sieraden.

Populaire oorbellen

De oorbellen van My Jewellery zijn voor iedere leeftijd. Door het enorm diverse aanbod zit er altijd wel een setje oorbellen bij die ik kan matchen met mijn nieuw gekochte kleding. Momenteel zijn bijvoorbeeld oorringen met grove schakel erg populair, ik vind ze prachtig! My Jewellery heeft niet één setje hiervan in het assortiment maar veel meer keus uit grove schakel oorbellen! Wanneer ik oorbellen koop, kies ik vaak ook een leuk setje uit voor mijn vriendin, moeder of iemand anders die een cadeautje verdient. Oorbellen zijn tijdloos en persoonlijk wat het in ideale gift maakt. My Jewellery zijn bovendien erg duurzaam en je hoeft ze zelden uit te doen. Omdat ze zijn gemaakt van roestvrijstaal, kunnen ze wel tegen een stootje.

Oorbellen van My JewelleryNiet alleen online oorbellen kopen

Ik shop graag online, ook het kopen van oorbellen lukt mij prima vanuit een webshop. Maar vind jij het prettiger om naar een fysieke winkel te gaan om een leuk setje oorhangers uit te kiezen? Dan ben je bij My Jewellery ook aan het juiste adres. Naast de online shop, heeft My Jewellery ook nog eens zo’n vijftien boutiques in Nederland die zeker een bezoekje waard zijn!

 

Geef een reactie