Handige kindermeubels van Charlie Crane

Handige kindermeubels van Charlie Crane

Charlie Crane is een Frans merk met een mooie collectie meubels voor baby’s en kinderen. Charlie Crane is opgericht door Thomas Lépine en maakt prachtige babykamer meubels en kinderen die perfect in een volwassen interieur passen.

Ontwerpers van Charlie Crane maken bij voorkeur gebruik van  natuurlijke materialen, zoals hout. Er wordt dus niet alleen plastic gebruikt, zoals het geval is bij veel meubels voor baby’s en kinderen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van gebogen hout, dus het zijn niet alleen hoekige vormen, zodat de meubels een zachtere blik bieden. Ze hebben een aantal succesvolle ontwerpen die prachtig in je interieur zullen passen en bovendien comfortabel zijn voor je baby of kind.

Hoge stoel
TIBU is een mooie hoge stoel, gemaakt van hout en metaal, om te zorgen dat je op gelijke hoogte zit met je kind. Het is optioneel om een kussen erbij te bestellen, evenals een tafeltje en riemen om je kind goed vast te zetten. Kindjes vanaf 6 maanden kunnen al in de stoel zitten, maar natuurlijk met de riemen zodat ze er niet uit vallen.

Schommelstoel
Schommelstoel LEVO is prachtig gevormd met gebogen hout en past daarmee perfect in je moderne interieur. De eerste maanden zal je baby hier graag veel tijd in doorbrengen. Charlie Crane heeft bovendien een ruime keuze uit mooie ontwerpen voor het kussen, je vindt altijd wel een leuk kussen dat mooi in je huis past.

Commode
NOGA is een mooie inklapbare commode, die bovendien heel handig is. Je kunt hem aan de muur monteren, in dat gedeelte spulletjes zetten zoals bijvoorbeeld cremes of doekjes. Als je weinig ruimte heb, kun je de commode inklappen op de momenten dat je hem niet nodig hebt. Er is een op maat gemaakt PUDI aankleedkussen en beschermhoes beschikbaar.

Bed
MUKA is een bijzonder handig ontwerp. Een heel fijn 90×200 kinderbed. Je kunt het bed op verschillende manieren inklappen, zodat het jarenlang geschikt blijft voor je kind. Je pasgeborene ligt veilig in de ledikant, vervolgens wordt hij wat groter en klap je het bed uit zodat het een normaal bed is. Als je kind vervolgens te groot is geworden, kun je het bed uitklappen tot sofa!

Geef een reactie