De voordelen van de PVC betonlook vloer

Zoek je een vloer waar aan je lang plezier beleeft en tegelijk een vloer met een stoere uitstraling? Dan zoek je een PVC betonlook vloer. Zoals bekend is, is PVC ijzersterk materiaal. Zoals ook bekend, betekent betonlook een stoere uitstraling. Vaak is een PVC betonlook vloer net ietsje duurder dan een andere vloer. Daar staat echter de veel langere levensduur tegenover. Uitgesmeerd over de jaren kan een PVC vloer met betonlook zelfs wel goedkoper zijn dan welke andere vloer dan ook.

De PVC betonlook vloer heeft een zeer sterke slijtlaag en kan wel tegen een stootje

De hedendaagse standaard vloer van PVC is amper nog van echt hout te onderscheiden. Door gebruik te maken van de meest moderne technieken kan de uitstraling van hout bereikt worden zonder dat er in PVC ook maar iets van hout zit. Kies je voor een PVC betonlook vloer, dan kies je voor een andere uitstraling. PVC vloeren met betonlook worden naadloos gelegd en zijn prima in perfecte conditie te houden. Ook opvallend aan een PVC vloer is de zeer sterke slijtlaag. De vloer kan dus wel tegen een stootje.

De vloer is prima bestand tegen vocht en werkt geluiddempend

Met een PVC betonlook vloer koop je een vloer met een zeer lange levensduur. De vloer lijkt nooit iets aan kwaliteit en uitstraling in te boeten en is simpelweg niet af te krijgen Afgezet tegen een vloer van laminaat of vinyl gaat een vloer van PVC veel langer mee. De sterke slijtlaag is een nadrukkelijk voordeel, dat geldt ook voor het feit dat de vloer zo goed als onderhoudsvrij is. Als je de vloer regelmatig eens met de stofzuiger behandelt en de dweil eens een keer gebruikt, dan kom je al een heel eind. En steeds blijft de vloer prachtig. Nog een ander voordeel is het feit dat een PVC betonlook vloer prima bestand is tegen vocht. Valt er eens een glas drinken, dan zal dat je vloer in elk geval niet schaden. Wel ga je uiteraard direct even met een doek over het omgevallen drinken. Wil je meer weten? Vloer & Raamdecor helpt je graag verder!

Een uitstekende combinatie met vloerverwarming

Weet je wat ook zo prettig is aan een PVC betonlook vloer? Dat is de geluiddempende werking die het heeft. Dus ook in tussenwoningen appartementen is het een goed idee juist PVC te gebruiken. Op laminaat bijvoorbeeld, hoor je van alles. Hoe anders is dat met een vloer van PVC. Aan de andere kant is een PVC betonlook vloer wel in staat om warmte door te laten. De vloer is snel aangepast aan de omgevingstemperatuur. Dat maakt deze vloer ook zo geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vloer is snel opgewarmd en dat is wel zo prettig uiteraard. Ben je overtuigd van de voordelen van een vloer van PVC? Laat de vloer dan bij voorkeur leggen door specialisten. Dan zullen er vaak geen plakplinten gebruikt worden. En dat maakt de vloer nog mooier dan dat ie zo al is. Met een PVC betonlook vloer koop je een bijzondere vloer en vooral een vloer waaraan je erg lang plezier gaat beleven.

Geef een reactie