Dit is waarom je een Herschel rugzak zou moeten hebben

Dit is waarom je een Herschel rugzak zou moeten hebben

Als je nog nooit van het merk Herschel Supply Co. gehoord hebt, dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. Dit Canadese tassenmerk is namelijk heel populair, met name door de hippe rugzakken! Als je op zoek bent naar een nieuwe rugzak, moet je dus absoluut een kijkje nemen bij Herschel. In dit artikel leggen we je uit waarom een rugzak van Herschel onmisbaar is in je tassencollectie!

Grote collectie

Sinds het ontstaan in 2009, heeft Herschel inmiddels ruim 40 modellen geïntroduceerd! De Little America rugzak in het zwart met bruin leren riempjes aan de voorkant, is waarschijnlijk een van de populairste modellen. De Little America is op zijn beurt weer in tientallen kleurvarianten verkrijgbaar, waaronder een aantal limited edition designs. Herschel geeft je dus ruim de keuze wanneer het gaat om rugzakken en voor iedereen is er wel een mooie rugzak die bij hem of haar past! Herschel maakt trouwens niet alleen rugzakken, maar ook portemonnees, reisaccessoires en kleding!

Mooie details

Herschel mag dan wel veel verschillende designs hebben, toch zijn er een aantal details die bij elke rugzak hetzelfde is. Zo is iedere rugzak voorzien van een rood en wit gestreepte voering, wat de rugzak een stuk vrolijker maakt. Ook hebben alle rugzakken een wit vakje aan de voorkant, mat daarop met de merknaam Herschel Supply Co. geprint. Verder maakt Herschel veel gebruik van details van synthetisch leer. De eerder genoemde Little America rugzak heeft bijvoorbeeld bruin leren riempjes. De Heritage rugzak heeft geen riempjes, maar de onderkant van deze tas en het kleine handvat aan de bovenkant is wel gemaakt van datzelfde synthetische leersoort. Door deze kleine details herken je een Herschel rugzak gelijk uit duizenden!

School

De Herschel rugzakken zijn erg populair onder scholieren en studenten, ze hebben een stoere uitstraling en zijn erg stevig. De school rugzakken hebben vrijwel allemaal een speciaal laptopvak waardoor de tassen ook als laptop rugzakken te gebruiken zijn.

Geef een reactie