Fashion trends 2020

Iedereen merkt het wel, de zomer is begonnen. Alle korte broekjes, rokjes en jurkjes mogen uit de kast. Maar welke kledingstukken zijn nou nog helemaal in in 2020? In deze tekst vertellen wij jou alles op het gebied van de fashion trends voor 2020. Ben je benieuwd naar de nieuwste zomertrends? Lees dan snel verder!

Sieraden

Een van de trends die is veranderd zijn de sieraden trends. Zo zijn er een paar dingen veranderd:

  • Mix and match

Een verandering is de mix and match trend. Had je eerder een collectie goud en zilver, maar droeg je zo nooit samen? Dat is nu verleden tijd! Je kan heel leuk je goude en zilvere damessieraden met elkaar combineren. Op deze manier krijg je een speels effect. Pak dus vooral je gouden armbanden, zilveren ketting en gouden ringen uit de kast en combineer ze lekker!

  • Grotere sieraden

Misschien had je ze afgelopen jaar al gezien, maar de grovere kettingen zijn helemaal hip! Kies vooral voor een grove ketting of doe een veel kettingen bij elkaar. Op deze manier maak je jouw outfit helemaal af met je sieraden.

Kleding

  • Pastel

Een nieuwe kleding trend die je waarschijnlijk al hebt gezien, de pastel tinten. Alles is nu te koop in pastel kleurtjes. T-shirt, rokjes en jurkjes het is zo gek niet te bedenken. Vooral lila is een kleur die bij velen in de smaak valt. Kies dus voor een mooi pastel kleurtje, die zal je zeker niet teleurstellen.

  • Bucket hats

Durf jij je een beetje out of the box te kleden? Kies dan vooral voor een bucket hat. Het is een soort vissershoedje, dat als een speels accessoire wordt gebruikt. Deze buckets zijn dus erg leuk in een pastel tintje en beschermt je ook nog eens tegen de zon! Wat wil je nog meer?

  • Boots

Iets wat je misschien al vaker hebt gezien, de biker boots. Deze zomer zijn ze er zeker weer! Ze zijn erg leuk te stylen met bijvoorbeeld een leuk schattig jurkje. Doordat het contrast erg groot is, krijg je een speels effect. De biker boots geven je outfit een tomboy look!

  • Oversized

Een andere tomboy trend is de ‘oversized’ look! Een leuke groter blazer, bomber of oversized t-shirt valt sowieso goed in de smaak. Helemaal in de zomer is dit een leuke trend met bijvoorbeeld een goed levi’s short eronder. Daarnaast is het ook een leuke trend om een oversized trui of longsleeve op je short of rokje te dragen.

  • Ballonmouwen

Dit moet wel echt de trend zijn van 2020! De ballonmouwen. Deze trend wordt veelal toegepast op blouses en t shirt. Het geeft een tuttig, maar tegelijk ook weer een speels effect. Ook deze topjes zijn erg leuk te combineren met een stoere boots, om zo de tomboy look weer te versterken!

De trends lopen in 2020 heel uiteen van stoer een tuttig te gelijk. Ren snel naar de winkel en vind jouw ideale setje, voordat de zomer weer voorbij is!

Geef een reactie