Wil je van je langverwachte feest dit jaar echt iets bijzonders maken?

Welke gastenlijst je ook hebt, de feestlocaties in Almere hebben voor elk wat wils!

Singer Laren

Singer Laren aan de Oude Drift is een pand met heel veel mogelijkheden. Het is namelijk mogelijk je eigen catering te verzorgen en zelf meegebrachte muziek af te spelen. Het pand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en outdoor activiteiten zijn ook mogelijk. Ontdek nu of Singer Laren bij jouw wensen past!

Fier Bussum

Bij Fier Bussum heb je de keuze uit maar liefst 4 ruimtes! Namelijk: De Loods, deze plek is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een brainstormsessie. De Poterne met ruimte tot 120 personen, ideaal om een workshop te geven. De Forttuin ideaal voor een bedrijfsborrel en outdooractiviteiten en Kazematten is de plek voor een zalig en gezellig diner.

Outdooractiviteiten en het verzorgen van een eigen catering is mogelijk. Het pand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een geluidsinstallatie aanwezig. Fier Bussum, the place to be!

Van Houtenkerk

De Van Houtenkerk in Weesp is de ultieme locatie voor een feestelijk diner! En door het huren van deze locatie steun je cultureel erfgoed. Wat is er zo bijzonder aan deze plek? Je kunt er een privéfeest houden tot 250 gasten, de locatie is rolstoelvriendelijk en de kerk wordt ook wel de chocolade kerk genoemd omdat deze werd opgezet door de zuster Van Houten, afkomstig uit een bekende chocolade familie.

Spant

Op zoek naar een veelzijdige plek voor je aankomende bedrijfsfeest? Spant is de place to be! Met keuze uit maar liefst 21 zalen zit er altijd iets bij wat bij het bedrijf past. Er is een dakterras om even aan de drukte te kunnen ontsnappen, outdooractiviteiten en eigen catering behoren ook tot de mogelijkheden. Je kunt de locatie helemaal afhuren, zodat jullie de verschillende ruimtes voor jullie alleen hebben. Visuele middelen zijn aanwezig mocht er een presentatie gehouden worden. Kortom, je kijkt je ogen uit in Spant!

Kunstlinie Almere Flevoland

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een productpresentatie? Dan zit je bij Kunstlinie Almere Flevoland goed! Met capaciteit tot 2000 personen bereik je zeker de doelgroep. De locatie is geheel afhuurbaar, zo kun je er voor zorgen dat je alleen de mensen spreekt die ook echt in het product en jouw bedrijf geïnteresseerd zijn.Er zijn visuele middelen en een geluidsinstallatie aanwezig dus je presentatie loopt vast vlekkeloos. En er is zelfs de mogelijkheid tot een eigen catering. Op deze manier kun je rekening houden met de dieetwensen van de genodigden. Kunstlinie Almere Flevoland past perfect bij jouw bedrijf!

Klaar voor het feest van het jaar? Forteiland Pampus, daar gebeurt het!

Dit eiland met 6 ruimtes is exclusief te huur en ideaal om een knalfeest te geven of aan teambuilding te doen.Overnachten is ook mogelijk op een zogenaamd slaapschip. Laat je in slaap wiegen door het kabbelende water. Of val in slaap onder de sterrenhemel. Outdooractiviteiten zijn zeker ook mogelijk op dit ruige eiland en over dieetwensen hoef je je ook geen zorgen te maken want De aanwezige koks bereiden het eten met liefde voor je en het is ook mogelijk om een eigen catering te laten aanrukken.

Geef een reactie