Fysiotherapie in Utrecht Centrum

Ben jij op zoek naar fysiotherapie in Utrecht omdat je klachten hebt? Het team van fysiotherapie Utrecht heeft maar één doel en dat is ervoor zorgen dat jij van je klachten afkomt en weer goed kunt functioneren. Je kunt dan ook bij fysiotherapie Utrecht terecht voor onder andere: rugklachten, nekpijn, knieklachten, hand- en polsklachten en schouderklachten. Ze kunnen je hier ook helpen om na een operatie door middel van fysiotherapie te revalideren. Ook sporters kunnen terecht met klachten omdat het hele team fysiotherapeuten gespecialiseerd is in sport en het optimaliseren van prestaties. Het team van fysiotherapie Utrecht zorgt er niet alleen voor dat jij zo snel mogelijk weer van je klachten afkomt. Het doel van dit team is namelijk; ervoor zorgen dat deze klachten ook niet meer terugkomen!

Is fysiotherapie opgenomen in het basispakket?

Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 fysiotherapiebehandelingen vergoed uit het basispakket. Wanneer jongeren een chronische aandoening hebben die vernoemd staat in de zogenaamde chronische lijst is het mogelijk om alle behandelingen vergoed te krijgen. Vanaf 18 jaar kun je alleen een vergoeding uit het basispakket ontvangen wanneer er sprake is van een chronische aandoening. Je betaalt dan wél de eerste 20 behandelingen zelf vanaf de 21e behandeling worden behandelingen vergoed. Deze chronische aandoening moet ook staan in die chronische lijst. Het kan ook zijn dat de fysiotherapiebehandelingen worden betaald uit het aanvullende verzekeringspakket. Wanneer je een afspraak maakt met de fysiotherapie in Utrecht kunnen zij jou zo zeggen voor hoeveel behandelingen je bent verzekerd én of dit onder het basispakket of de aanvullende verzekering valt. Zij kunnen je dan ook zeggen of zij een contract hebben met een zorgverzekeraar!

Waarvoor kun je terecht bij fysiotherapie in Utrecht?

Bij fysiotherapie in Utrecht kun je terecht voor het behandelen van heel veel verschillende klachten zoals:

  • Rug- en nekklachten,
  • Knieklachten
  • Schouderklachten
  • Hand- en polsklachten
  • Fysiotherapie na een operatie
  • Fysiotherapie voor sporters

Het maakt niet uit of jouw klachten acuut zijn ontstaan of al langer spelen. De mogelijkheid bestaat om een zogeheten intakegesprek aan te vragen met fysiotherapie in Utrecht om te laten zien wat jouw probleem is. Dat kan ook wanneer jouw probleem chronisch is.

Vraag een kennismakingsgesprek aan en oordeel zelf

Bij het kennismakingsgesprek gaan we direct op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Dit gebeurt door middel van een gericht fysiotherapeutisch onderzoek. Je krijgt, in klare taal, te horen wat wij hebben gevonden en hoe we denken dit te kunnen oplossen. We maken een soort van planning in de vorm van een behandeltraject. Het grootste doel van de behandeling bij fysiotherapie in Utrecht is erop gebaseerd om ervoor te zorgen dat je van je klachten afkomt! Dat wordt gedaan door middel van moderne behandeltechnieken en met een doelgerichte oefentherapie. Naast het geven van fysiotherapie en sporttherapie, dat door de fysiotherapeuten wordt gegeven op elk vlak, kun je in Utrecht ook terecht voor het verbeteren van je gezondheid onder begeleiding van een personal fysiotherapeut ofwel trainer.

Daarom zijn de fysiotherapeuten van Fysiek Health Club in Utrecht ook meer dan alleen een fysiotherapeut!

Geef een reactie