Heerlijk in de zomer met een drankje

Je hebt geïnvesteerd in je tuinset en wil er in de zomer het liefst zo lang mogelijk van genieten en daarom is het belangrijk om het geheel winters te beschermen door tuinset beschermhoezen te gebruiken. Je wilt geen stoelen die van top tot teen onder de spinnenwebben zitten of dat ze zijn aangevreten. Beschimmelde stoelen is wel het laatste wat je wilt op een mooie zomerdag. En de een is de ander zeker niet. Langdurig buiten staan kan voor slijtage zorgen en dat zou tot zonde zijn We gaan in op de verschillende soorten beschermhoezen en waartegen ze precies beschermen.

Het Nederlandse weer kan je parten spelen

Niets zo veranderlijk als het weer, zeker in Nederland. Daarom wil je je stoelen zeker beschermen tegen regen en harde wind maar ook zeker tegen felle zon om te voorkomen dat je mooie kussens verkleuren. Beschermhoezen zijn waterdicht, kunnen tegen de uv straling van de zon en verkrijgbaar in verschillende formaten. Wat wil je nog meer?

Elke stoel apart beschermen?

Zo is er bijvoorbeeld een huls voor je gestapelde stoelen. Dat scheelt weer want dat hoef je niet voor elke stoel een aparte hoes aan te schaffen. Mocht je in het bezit zijn van een loungeset, ook daar zijn hoezen voor uitgevonden. Dat scheelt weer waterschade en vogelpoep. Zo kun je als het weer het toelaat, heerlijke genieten van schone stoelen zonder dat je eerst met water en zeep in de weer hoeft. Vergeet niet om te stoelbekleding op tijd te wassen en drogen. Laat het zonnetje maar schijnen! Ga je ook een badje neerzetten voor de (buurt)kinderen? En wat dacht je van een gezellige barbeque? Een tuin is een groot goed en kan voor verschillende gelegenheden uitkomst bieden. Menig verjaardag wordt er gevierd en hoe fijn is het om met warm weer lekker buiten te lunchen of te dineren? Vergeet je niet in te smeren!

 

Huwelijk in de tuin?

Soms wordt er in een riante tuin zelfs getrouwd. Hoe fijn is het om te midden van je familie en vrienden het ja woord uit te spreken naar elkaar? Het is echt de kroon op jullie liefde. Een gemeentehuis kan natuurlijk ook, maar dat vinden sommige mensen toch wat onpersoonlijk. Als het goed is heb je aan alles gedacht voor je grote dag. Een fotograaf, een taart en natuurlijk de ambtenaar. Misschien ben je erg zenuwachtig, het voelt natuurlijk erg officieel allemaal. Vergeet vooral niet te genieten van jouw speciale dag. Hier zullen jullie later met veel plezier op terugkijken, zelfs als het rotweer was!

Het is op zo’n moment natuurlijk extra belangrijk dat de genodigden ook prettig kunnen zitten. Helemaal als de ambtenaar nogal lang van stof is. Komen toch die hoezen weer om de hoek kijken.

 

De mogelijkheden met betrekking tot het beschermen van je tuinset zijn eindeloos

Mocht je de tuinset liefst in z’n geheel buiten willen laten staan dan kan dat ook met een speciaal voor dit doel gemaakte hoes. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Geef een reactie