Wij gaan trouwen! Maar waar?

Oke, het is duidelijk. Jullie gaan trouwen en zijn al druk in de weer met een checklist. Want voordat je kunt bepalen hoeveel mensen er kunnen komen moet je eerst een trouwlocatie hebben. Want zonder trouwlocatie geen uitnodigingen. Het hangt er natuurlijk wel vanaf waar je woont maar heb je al eens nagedacht of een van de trouwlocaties in Breda iets voor jullie is? Er zit er vast een van je gading tussen. Denk bijvoorbeeld aan:

More- Itz

15 minuten buiten Breda vindt je More-Itz. Deze prachtige locatie heeft binnen en buiten barren waardoor het ook mogelijk is om buiten te trouwen. Een mooie locatie helpt de sfeer te optimaliseren en zal nog lang in het geheugen blijven. Je kunt het feest zo groot of klein maken als je zelf wilt want hier kunnen tot 600 personen terecht. Het ja woord kan gegeven worden op een eigen strand. Heb je toch nog een beach wedding gewoon in Nederland. Het behoort ook tot de mogelijkheden om vanuit de locatie een fotograaf ter plaatse te hebben zodat elk moment van deze bijzondere dag wordt vastgelegd.

Theater de Avenue

In hartje Breda vind je het romantische Theater de Avenue, deze locatie beschikt over twee zalen.. De sfeervolle bovenzaal heeft plaats voor max 200 personen en is uitermate geschikt voor een huwelijksdiner. Mocht de gastenlijst langer zijn dan 200 personen dan wordt aangeraden om gebruik te maken van De Theaterzaal. Hier zijn namelijk balkons aanwezig, perfect voor foto’s en alle personen op de gastenlijst. Ook is het mogelijk om intern je speciale dag op de gevoelige plaat te laten vastleggen.

Oude kerk Dongen

De oude kerk in Dongen wordt omringt door bomen wat een prachtig effect geeft op fotos. En is een historische locatie. Het is mogelijk om buiten het huwelijk te voltrekken en live muziek behoort ook tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een diner in de buitenlucht? Als het Nederlandse weer het toelaat tenminste.Overnachten en gebruik maken van een eigen catering zijn niet mogelijk.

Restaurant Boswachter Liesbosch

Een sprookjesachtige locatie, dat is restaurant Boswachter Liesbosch zeker. Het is op deze plek mogelijk om buiten te trouwen. Er wordt geen zaalhuur gerekend, je betaald alleen voor wat je gebruikt qua eten en drinken. Vanaf 70 personen wordt een speciale drankprijs gehanteerd. Het interieur is romantisch dus ideaal voor de mooiste dag van je leven! Er is ruimte voor maximaal 300 gasten en overnachten is niet mogelijk.

Landgoed Bergvliet

In Oosterhout vind je Landgoed Bergvliet. Op deze locatie is buiten trouwen mogelijk en staat Het Koetshuis tot jullie beschikking voor een intieme ceremonie. Hier is ruimte voor al jullie wensen, livemuziek is mogelijk en overnachten kan ook op deze locatie. Dat scheelt een hele hoop gedoe om alle gasten een slaapplaats te geven. Het maximaal aantal gasten van deze plek is 400.

Waar je ook trouwt en hoeveel mensen er ook op de gastenlijst staan, zorg ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Geef een reactie