Vakantie Costa Brava boeken? De leukste campings op een rij!

Denk je er over na om een vakantie aan de Costa Brava te boeken? Dan zeggen wij: niet denken, maar doen! Aan de Costa Brava laat de zon zichzelf maar wat graag zien en bovendien zijn er tal van leuke campings te vinden. Van luxe 5 sterren campings tot gezellige familiecamping en van prachtige vakantieparken met zwembad tot leuke kindercampings: hier tref je het allemaal. Nu alleen nog een leuke camping vinden! Daarom geven we je hieronder een aantal tips voor leuke campings Costa Brava aan zee!

Camping Cypsela

Krijg je bij de gedachte aan een camping aan de Costa Brava meteen een lach op je gezicht? Dan is een verblijf op camping Cypsela absoluut een goede keuze. Deze camping beschikt over alle ingrediënten, die jouw vakantie tot een groot feest maken!  Zo verblijf je hier heel dicht bij het strand, terwijl er op de camping ook genoeg faciliteiten aanwezig zijn zoals bubbelbad, zwembad, restaurant, piratenschip en nog veel meer! En het fijne is: ook als je jezelf even terug wilt trekken van de zomerse temperaturen, kun je heerlijk terecht in je eigen mobile home of stacaravan. Voor de strandliefhebbers is het nabijgelegen strand van Pals, een droom die uitkomt.  zandstrand van Pals, twee kilometer verderop. En vind je het gaaf om leuke dingen te zien tijdens jouw vakantie aan de Costa Bravan? Dan kun je vanuit hier gemakkelijk een bezoek brengen aan de historische stad Girona.

Camping Playa Brava

Wil je samen met het gezin genieten van een zonovergoten vakantie aan de Costa Brava? Dan ga je ongetwijfeld genieten als je een leuke accommodatie op Camping Playa Brava boekt. Deze camping heeft veel mooie faciliteiten zoals een zwembad, strandbar, kinderbad, restaurant en nog veel meer! Daarnaast heb je vanaf de camping ook een schitterend uitzicht op zee en het brede strand van Platja de Pals is binnen no time te bereiken. En natuurlijk is een bezoek aan het gezellige stadje Pals ook zeker de moeite waard! Ook fijn: de accommodaties op de camping zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zoek je een mooie camping Spanje aan zee? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Camping Internacional de Calonge

Een andere leuke tip voor een vakantie aan de Costa Brava is Camping Internacional de Calonge. Dit is een luxe 4 sterren camping, direct aan zee. Als je eenmaal op de camping arriveert zal je direct een heerlijk vakantiegevoel bekruipen en kan het genieten echt beginnen! Zo verblijf je hier op een mooie locatie en heb je een schitterend uitzicht op de baai van Palamos. Daarnaast is er ook aan faciliteiten geen gebrek! Neem bijvooorbeeld een duik in de zwembaden of ga een lekker hapje eten in het tapasrestaurant.

Waar ga jij genieten van een vakantie aan de Costa Brava?

Zoals je kunt lezen zijn er veel leuke mogelijkheden om een vakantie Costa Brava te boeken. Kies jij voor een verblijf op Camping Playa Brava of je toch liever naar Camping Cypsela of Camping International? De keuze is aan jou! Wil je toch nog even verder kijken? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op Galekkeropvakantie.nl. Daar tref je meer informatie voor leuke campings aan de Costa Brava.

 

 

 

Geef een reactie